R Nine T vine in Romania. Vrei si tu un exemplar?

Vineri, 03 Ianuarie 2014, ora 00:00
3864 citiri
R Nine T vine in Romania. Vrei si tu un exemplar?

Achizitia unei motociclete intra la capitolul "obiective" pentru 2014? Merita sa treci pe lista si modelul R NineT, ce va ajunge in Romania in luna martie si se anunta a fi o competitie serioasa pentru marci precum Harley sau Triumph.

"Pana in acest moment avem trei precomenzi pentru R NineT, model care prezinta cel mai mare interes pentru o motocicleta nou lansata din ultimele doua luni. Credem ca va fi un succes, mai ales ca niciun client nu a vazut inca motocicleta pana acum decat in fotografii. Si este doar inceputul," ne-a declarat Ionut Batu, Country Manager BMW Motorrad, Romania & Bulgaria.

R NineT este o motocicleta creata pentru a marca 90 de ani de BMW Motorrad. Este un elogiu motorului tip boxer si transmisiei pe cardan, elemente care se identifica armonios cu istoria motociletelor marcii, istorie care a inceput cu 5 ani inainte de prima masina BMW.

Foto: designboom.com

Aceasta motocicleta este rezultatul unei cooperari intre departamentul de dezvoltare BMW Motorrad si celebrul designer de motociclete Roland Sands, originar din SUA.

Stilul purist, autentic si elegant, se imbina perfect cu calitatile dinamice si performantele motocicletei.

Motorul boxer racit cu aer si ulei care echipeaza aceasta motocicleta livreaza 110CP la 7500rpm si un cuplu de 119Nm la 6000rpm, impreuna propulseaza motocicleta de la 0 la 100km-h intr-un timp demn de o motocicleta supersport - 3.3 secunde.

Foto: motorcyclistonline.com

Bordul simplu, classic, consta intr-un vitezometru si un turometru si accentueaza stilul redus la esenta al motocicletei. Un display multifunctional este integrat in bord, furnizand pilotului informatii utile, precum consumul instant, consumul mediu, autonomie, treapta de viteza in care se afla motocicleta sau temperatura exterioara.

BMW R Nine T este echipat cu furca inversata si cu suspensia BMW Motorrad Paralever in spate care asigura in egala masura confort si imagine deosebita.

In plus NineT iti ofera multe optiuni pentru individualizare.

Spre exemplu, exista subcadrul spate detasabil, astfel incat motocicleta poate fi redusa la un singur loc.

Foto: gpone.com

Desi BMW R NineT ofera atat de multe oportunitati de modificare, ramane o motocicleta BMW din punct de vedere tehnic. Sistemul ABS oferit in echiparea standard asigura cel mai inalt nivel de siguranta pentru NineT.

Motocicleta va fi disponibila in Romania din Martie 2014, pretul acesteia fiind de 14,600 euro. Se anunta o competitie serioasa pentru marci precum Harley sau Triumph.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
7 cursuri de formare profesională pentru antreprenori determinați să obțină succes
7 cursuri de formare profesională pentru antreprenori determinați să obțină succes
Un antreprenor de succes este un antreprenor atent la detalii, care prețuiește calitatea mai mult ca orice în businessul său și care învață de fiecare dată ceva nou, indiferent că se...
#R Nine T Romania, #specificatii R Nine T, #motocicleta BMW , #Lansari