Porsche lanseaza Cayenne Turbo S, cu 550 de cai. Vrei mai multa putere?

Sambata, 13 Octombrie 2012, ora 00:00
2211 citiri
Porsche lanseaza Cayenne Turbo S, cu 550 de cai. Vrei mai multa putere?

Porsche a lansat Cayenne Turbo S, cu un motor de 550 de cai putere, un model care isi asuma pozitia de top in randul SUV-urilor realizate de producator. Business24 iti recomanda aceasta sportiva "imbracata in haine de SUV", care va fi livrata incepand cu ianuarie 2013 in Europa.

Diferenta intre Cayenne Turbo si Cayenne Turbo S o fac cei 50 de cai putere in plus, dar si cuplul de tensiune sporit de la 700 de Nm la 750 Nm, care se traduce intr-o acceleratie mai rapida si o viteza mai mare.

Masina atinge 100 de klilometri la ora in doar 4,5 secunde si poate atinge o viteza maxima de 283 de kilometri la ora, sustin reprezentantii Porsche.

In schimb, toate caracteristicile de baza Cayenne, precum consumul de 11,5 litri la 100 de kilometri, versatilitatea offroad, confortul pasagerilor si puterea motorului s-au pastrat integral.

Sisteme de control pentru o dinamica sporita

Cayenne Turbo S a fost configurat pentru un maxim de performanta dinamica, si in consecinta, el incorporeaza in varianta standard toate sistemele de control relevante.

Sistemul Porsche Torque Vectorin Plus (PTV Plus), care vine, de asemenea, la varianta standard, imbunatateste tractiunea si, in consecinta, ofera mai multa agilitate in orice situatie. Tot in varianta standard, Cayenne Turbo S este echipat cu pachetul Sport Chrono.

Design elegant pentru performante sport

Atat exteriorul cat si interiorul pastreaza un aspect cat se poate de elegant pentru un SUV.

Pentru interior, designerii Porsche au creat noi culori special pentru acest model, dar si posibilitatea de a-ti configura un interior bicolor.

Interioarele sunt disponibile in combinatiile "negru/carrera" si "negru/luxor beige". Aceste pachete din piele bicolora pot fi extinse adaugand cusaturi decorative in culori contrastante "rosu Carrera si "luxor beige". In plus, pachetul cu interior "Carbon" completeaza perfect interioarele cu piele.

Acest model poate fi comandat si din Romania, pretul de pornire fara TVA fiind de 133.876 Euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#Cayenne Turbo S, #Porsche lansare Turbo S, #noutati Cayenne Turbo S, #caracteristici Cayenne Turbo S , #Lansari