Noul Alfa Romeo 4C, in Romania. Vrei o sportiva coupe spatioasa?

Sambata, 23 Februarie 2013, ora 00:00
2364 citiri
Noul Alfa Romeo 4C, in Romania. Vrei o sportiva coupe spatioasa?
Foto: 4c.alfaromeo.com

Noul Model Alfa Romeo 4C, care va fi lansat la Salonului Auto de de la Geneva in martie, va fi comercializat si in Romania in anul 2014, tocmai de aceea Business24 iti recomanda sa urmaresti indeaproape lansarea si parerile specialistilor, daca ai in plan o astfel de achizitie.

Masina va avea mai putin de patru metri lungime, o latime de doi metri si inaltime de 1,18 metri, cu un ampatament de 2,4 metri, fiind astfel un coupe sportiv cu suficient spatiu pentru tine si pasagerul din dreapta.

"Modelul Alfa Romeo 4C este prevazut a fi comercializat in Romania in anul 2014", au declarat oficialii Autoitalia, importator Alfa Romeo in Romania, pentru Business24.

Foto: 4c.alfaromeo.com

Noul model 4C aduce cu cateva dintre modelele emblematice care au lasat o amprenta semnificativa in istoria brandului. Una din cele mai vizibile asemanari poate fi facuta cu modelul 33 Stradale, o masina ce imbina caracteristici tehnice si functionale intr-un ambalaj stilizat, specific Alfa Romeo. Noul model respecta "tinuta" sa, si continua drumul parcurs in acest sens de 8C Competizione.

"Alfa Romeo 4C este un model derivat din varianta concept care a atras priviri la salonul auto de la Geneva din 2011 si care a castigat o serie de premii internationale 'AutoBild Design Award' (2011, Germania), 'Design Award for Concept Cars & Prototypes' (2012, Italia) sau 'Most Exciting Car of 2013' - 'What Car?' (2013, Marea Britanie)", sustin reprezentantii companiei pe Alfa Romeo Social Net Wall.

Foto: 4c.alfaromeo.com

Potrivit Autoweek, producatorul va realiza doar 2.500 de modele 4C anual, din cauza constrangerilor legate de constructia dificila a pieselor din fibra de carbon. Din acestea, 1.000 vor fi vandute in Europa, 1.000 in statele unite, urmand ca restul sa ajunga pe alte piete globale.

In ceea ce priveste pretul, nu au fost publicate cifre oficiale, insa surse de la Fiat au declarat pentru AutoWeek ca masina va costa aproximativ 60.000 de euro, nu 50.000 de euro, asa cum s-ar fi stabilit initial.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#Alfa Romeo 4C, #noul Alfa Romeo 4C, #Alfa Romeo 4C Romania , #Lansari