Mercedes prezinta noua Clasa E: Fii cu ochii pe Detroit Auto Show!

Sambata, 05 Ianuarie 2013, ora 00:00
2591 citiri
Mercedes prezinta noua Clasa E: Fii cu ochii pe Detroit Auto Show!

Mercedes a prezentat, vineri, noul Clasa E Coupe, dar si Clasa E Cabriolet, varianta 2014. Cele doua modele vin cu un nou sistem de prevenire a coliziunilor, un sistem start/stop automat pentru reducerea consumului de carburant, iar varianta decapotabila are un acoperis despre care oficialii Mercedes sustin ca asigura cea mai buna izolatie fonica din clasa sa.

Noul coupe si decapotabila cu patru locuri aduc si o evolutie de la aspectul conservator pe care versiunile actuale il pastreaza de trei ani incoace, scrie LA Times.

Medelele din noua Clasa E, varianta 2014, au un design exterior mult mai expresiv, iar unghiurile ascutite sunt estompate vizibil. Bara din fata este mult mai agresiva, in timp ce partea din spate a suferit modificari minore.

Varianta de baza E350 va genera 302 de cai putere, fiind propulsat de un motor V6 cu injectie directa, in timp ce modelul E550 va avea un motor V8, cu 402 cai putere. Ambele motoare vor fi dotate cu transmisie automata cu sapte viteze.

Schimbarile vin ca un raspuns in fata competitorilor precum Audi A5, varianta coupe si decapotabila, sustin publicatiile de specialitate, fara sa ii neglijeze, insa, pe clientii fideli care apreciaza imaginea consacrata a brandului.

Lansarea oficiala va avea loc in cadrul 2013 Detroit Auto Show, pe 14 ianuarie, urmand ca modelele sa intre in vanzare in vara acestui an.

Noua Clasa E (Galerie Foto)

sursa: LA Times

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google se pregătește să lanseze noul său smartphone din gama accesibilă, Pixel 8a, care va fi prezentat oficial în cadrul conferinței Google I/O pe 14 mai 2024. Telefonul va fi disponibil...
#lansare Mercedes noua Clasa E, #noua Clasa E Coupe, #noua Clasa E Cabriolet , #Lansari