Logan MCV si Duster Aventure, lansate la Geneva

Marti, 05 Martie 2013, ora 10:57
3284 citiri
Logan MCV si Duster Aventure, lansate la Geneva

Dacia isi continua ofensiva pe piata europeana cu lansarea a doua noi modele: Logan MCV, un break caracterizat prin spatiu generos si pret accesibil, si Duster Aventure, un 4X4 disponibil in serie limitata.

Aceste lansari se alatura noilor Logan, Sandero si Sandero Stepway, pentru a completa cea mai recenta gama oferita de Dacia.

"Cu Noul Logan MCV si Duster Aventure, Dacia continua sa-si afirme strategia si sa surprinda lumea automobilului. Strategia marcii reuneste simplitatea si generozitatea: ambele modele ofera mai multe echipamente si un design foarte reusit, la un pret specific Dacia. Aceasta strategie a fost legitimata pana acum de peste 2 300.000 de clienti", a explicat Arnaud Deboeuf, Director al Programului Entry.

Noul Logan MCV - spatiu, versatilitate si accesibilitate

Cu un spatiu incapator, acest break cu 5 locuri se adreseaza unor clienti aflati in cautarea unui vehicul cu o capacitate mare de incarcare, confortabil si practic, atat pentru utilizarea cotidiana cat si pentru calatoriile lungi.

In plus, noul model este economic la utilizare (un consum de numai 3,8 l/100km ,in cazul motorizarilor Diesel).

Noul Logan MCV afiseaza un design exterior dinamic, accentuat de prezenta barelor de pavilion. Modelul beneficiaza de dimensiuni generoase - 4,49 m lungime, cu 430 mm mai mult decat Noul Sandero - si dispune de un portbagaj cu un volum de 573 litri.

Aceasta ii permite sa ofere un spatiu interior si o capacitate de incarcare record, precum si posibilitatea de a transporta obiecte de pana la 2,7 m lungime.

Calitatile practice ale noului model sunt insotite de un stil exterior deosebit de atragator.

La fel ca in cazul Noilor Logan si Sandero, Noul Logan MCV este disponibil cu doua motoare pe benzina: motorul 1.2 16v 75, polivalent si economic atat la cumparare cat si la utilizare, si noul motor turbo pe benzina cu trei cilindri TCe 90, simbol al expertizei Grupului Renault in domeniul mecanic.

Oferta de motorizari Diesel este concentrata pe propulsorul 1.5 dCi, disponibil in doua variante de putere 66 kW (90 CP) sau 55 kW (75 CP) in cazul normei Euro5.

Noua Dacia Logan MCV va putea fi comandata incepand din al doilea trimestru 2013.

Duster Aventure, pentru mai multa aventura

Seria Limitata Duster Aventure merge mai departe pe tendinta outdoor, care va atrage soferii dornici de mai multa aventura.

Noul Duster Aventure adauga elemente de outdoor care fac diferenta, creand un look absolut original: rampa de proiectoare, scuturi de protectie fata si spate, masca neagra pentru faruri, sageti de culoare rosie care semnalizeaza inelele de remorcare si zonele de pozitionare a cricului, aparatoare de noroi pe care este marcat Duster.

Duster Aventure este disponibil in doua nuante - Blanc Glacier si Noir Nacre.

"Aceasta versiune pastreaza toate atributele care au contribuit la succesul modelului Duster - stil, spatiu interior, prestatii specifice unui veritabil 4x4 - adaugandu-i un plus de caracter, in conditiile unui pret accesibil", se mentioneaza in comunicatul Dacia.

Seria limitata Dacia Duster Aventure va fi comercializata in 16 tari incepand din aprilie 2013.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#lansare Dacia Geneva, #lansare Dacia Logan MCV, #lansare Dacia Aventure Geneva, #serie limitata Dacia Aventure, #noua gama Dacia , #Lansari