Ford pune in vanzare modelul B-MAX in Romania

Luni, 29 Octombrie 2012, ora 17:30
2874 citiri
Ford pune in vanzare modelul B-MAX in Romania

Victor Ponta s-a aflat luni intr-o vizita oficiala la fabrica Ford de la Craiova, cu ocazia punerii in vanzare a modelului B-MAX in Romania. Cu aceasta ocazie, premierului a anuntat achizitionarea unei masini Ford B-Max de catre guvern pentru a promova astfel productia autohtona de autovehicule .

"Fabrica Ford de la Craiova este una dintre cele mai importante investitii din tara noastra si sunt incantat de numarul de locuri de munca pe care aceasta le-a generat. Ca roman, sunt mandru sa asistam la construirea unuia dintre cele mai apreciate vehicule din industria auto. Consider ca dezvoltarea economica a Romaniei depinde de atragerea si extinderea unor astfel de investitii si doresc sa va asigur ca Guvernul Romaniei va face toate eforturile necesare pentru ca acest lucru sa se intample", a spus premierul cu aceasta ocazie, potrivit Agerpres.

Noul model Ford B-MAX se fabrica exclusiv la Craiova. Acesta prezinta cel mai bun acces in habitaclu din clasa sa, datorita unui design unic ce integreaza pilonul central in portiere, cele din fata traditionale, cu balamale, iar cele din spate glisante, oferind o deschidere neobstructionata ce faciliteaza accesul. Asigura, de asemenea, consum de combustibil si emisii de CO2 de varf in clasa sa si este cu aproximativ 15% mai economic decat competitorii cheie.

"Suntem foarte multumiti de stadiul actual al productiei modelului B-MAX si acest lucru nu ar fi fost posibil fara eforturile extraordinare ale talentatilor si priceputilor nostri angajati, carora doresc sa le multumesc pentru sprijinul si dedicarea lor continue (...) Ford isi respecta angajamentul fata de Romania si Craiova continuandu-si investitia sa de peste 675 milioane de euro in productia de vehicule si motoare", a declarat Jan Gijsen, presedintele Ford Romania.

Dealerii Ford din Romania au inceput sa promoveze deja noul B-MAX in showroom-urile lor si au fost organizate foarte multe evenimente in weekend pentru a raspunde unui numar record de peste 3.000 de cereri de test drive din partea clientilor.

"Noul Ford B-MAX este gata sa intampine toti romanii in showroomurile din toata tara. Este extraordinar sa le putem arata clientilor nostri unul dintre vehiculele cele mai avansate din punct de vedere tehnologic din Europa, care este construit in Romania. Cred ca vanzarile B-MAX in Romania vor fi un mare succes, iar clientii vor aprecia calitatea inalta si avantajele produsului", a declarat Zoltan Brassai, directorul general al Companiei Nationale de Vanzari Ford Romania.

Noul Ford B-MAX a primit cel mai mare punctaj posibil, 5 stele, in materie de siguranta, din partea institutiei independente de testare a sigurantei in caz de coliziune, Euro NCAP. Modelul este dotat cu Active City Stop, care poate sesiza iminenta unei coliziuni la viteza mica si activeaza franele. B-MAX este de asemenea primul automobil din Europa dotat cu sistemul SYNC si Asistenta de Urgenta, sistemul avansat de asistenta a soferului cu control vocal.

B-MAX va fi disponibil in Romania in ambele versiuni de 100CP si 120CP ale motorului EcoBoost de 1,0 litri, castigatorul titlului Motorul International al Anului 2012. Ambele versiuni ale motorului EcoBoost de 1,0 litri sunt construite la Craiova. De asemenea, clientii romani vor putea alege una dintre motorizarile pe motorina respectiv 1,6 TDCI 95 CP si 1,5 TDCi 75 CP.

Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Compania Xiaomi a emis recent un avertisment către utilizatorii săi privind riscurile asociate cu folosirea protecțiilor de ecran cu adeziv lichid UV. În ciuda popularității acestor...
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
#lansare Ford B MAX, #vizita Ponta Ford, #fabrica Ford Craiova , #Lansari