Ford Focus cu numarul 300.000

Vineri, 26 Iunie 2009, ora 13:52
1453 citiri
Ford Focus cu numarul 300.000

La locatia Vsevolozhsk, in apropierea orasului St. Petersburg, Rusia, a demarat de pe linia de productie autoturismul Ford Focus cu numarul 300.000. Vehiculul, in versiunea hatchback, a iesit de pe linia de productie la 7 ani dupa ce fabrica a produs primul sau autoturism - de asemenea un Ford Focus. Masina va fi livrata in curand unui client din St Petersburg, se arata intr-un comunicat al companiei.

“Ford Focus a reprezentat un succes formidabil printre clientii din Rusia, inca de la momentul lansarii sale pe piata, in urma cu sapte ani. Consumatorii sunt atrasi de designul, de experienta regasita la bord si de preturile avantajoase pe care le prezinta modelul Ford, ” a declarat Nigel Brackenbury, Presedinte si  Director Administrativ al Ford Motor Company ZAO (Rusia). 

Unitatea de productie Ford din Vsevolozhsk este singura fabrica europeana care livreaza pe piata toate cele patru versiuni de caroserie disponibile pe Focus: 3, 4, 5 usi si wagon, intr-o varietate de motorizari, transmisii si in trei variante de echipare - Ambiente, Comfort si Ghia. In decursul acestui an, fabrica a demarat productia celui de-al doilea model Ford promis pietei din Rusia: noul Ford Mondeo.


“Acest prag al productiei subliniaza performantele fabricii Vsevolozhsk”, a explicat Gray Greenway, director general al unitatii Vsevolozhsk. "Pentru a ramane in continuare o unitate de productie flexibila, obiectivul nostru principal este sa asiguram succesul modelului Ford Focus atat printre competitorii clasei sale, cat si la nivel de satisfactie al clientilor.”

Ciclul de productie pentru cele doua modele in cadrul unitatii de la Vsevolozhsk include constructia caroseriei, vopsitoria, asamblarea finala si controlul calitatii.

La momentul actual, fabrica are peste 2.000 de angajati, iar investitia intreprinsa in constructia si dezvoltarea utilitatilor depaseste suma de 340 milioane de dolari.

In 2008, un total de 64.945 unitati Focus au provenit de pe linia de productie din Vsevolozhsk.

 

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#focus, #ford, #rusia , #Lansari