Ferrari iti prezinta modelul FF 2013: Un 4x4 dotat cu Siri

Sambata, 16 Martie 2013, ora 00:00
3340 citiri
Ferrari iti prezinta modelul FF 2013: Un 4x4 dotat cu Siri
Foto: cartype.com

Ferrari FF 2013 a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva si a venit cu noutati pe care pana si cei mici, de pe bancheta din spate, le vor iubi.

Asadar, acum, primul Ferrari cu tractiune integrala ofera acces direct la sistemul de "infotainment" al Apple prin comenzile vocale "Siri Eyes Free", iar pasagerii din spate se pot uita la filme, se pot juca cele mai noi jocuri video si pot naviga pe internet, datorita celor doua iPad Mini integrate in tetiere, scriu oficialii Ferrari pe site-ul producatorului.

Acronimul FF vine de la Ferrari Four (patru locuri si tractiune 4x4) este cel mai puternic model cu patru locuri al producatorului, dar si primul model cu tractiune integrala.

Foto: bornrich.com

Masina are un portbagaj foarte mare, scrie Autos AOL, suprafata ce poate fi marita prin rabatarea banchetei din spate.

Ferarri FF 2013 are un motor de de 551 de cai putere, cu injectie directa si o capacitate de 6,3 litri in V12, dar si o cutie de transmisie cu 7 viteze.

Foto: caranddriver.com

Sistemul "All Wheel Drive" este integrat complet cu sistemele electronice "dynamic control" si asigura performante ridicate in orice conditii de teren, puncteaza publicatia auto.

Franele "Brembo", cu discuri de carbon si ceramica vin ca o dotare standard. Are si niste dispozitive magnetice, umplute cu lichid, care absorb socurile date de conditiile de drum.

Foto: automobilesreview.com

Un intrerupator pe volan, numit "manettino", integreaza suspensia, controlul tractiunii, controlul stabilitatii si sistemele de schimb, permitandu-i soferului sa aleaga configuratia optima pentru conditiile de drum.

Pe bord are un CD/MP3 Player, cu propria memorie hard, sistem de navigare si conectivitate wireless.

Optiunile includ finisaje din fibra de carbon la interior si exterior, faruri adaptative, camere video pentru parcare amplasate in fata si in spatele masinii, dar si un sistem audio de 1.280 de Watti cu sistemul Quantumlogic Surround Sound.

Foto: automobilesreview.com

O gama larga de culori sunt disponibile atat pentru interior cat si pentru exterior.

Optional, poti alege sitemul HELE (High Emotions Low Emision) prin care se reduc emisiile de CO2 si care vine impreuna cu tehnologia Stop&Start.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
#Ferrari FF 2013, #lansare Ferrari 2013 , #Lansari