Dinamism, farmec si spirit practic. Alege noul BMW Seria 3 Gran Turismo

Sambata, 16 Februarie 2013, ora 00:00
2340 citiri
Dinamism, farmec si spirit practic. Alege noul BMW Seria 3 Gran Turismo

BMW iti prezinta noua varianta de caroserie Seria 3 Gran Turismo, care reuseste sa combine intr-o maniera inovatoare atat farmecul si dinamismul proprii versiunii Sedan, cu spiritul practic aduse de Gran Tourismo Touring.

Modelul se caracterizeaza printr-o versatilitate deosebita, el oferindu-ti atat eleganta specifica masinilor business, cat si confortul unui break. In acest scop producatorii ti-au oferit si o serie de echipamente care sa-ti asigure atat siguranta, dar si infotainmentul si confortul pe parcursul oricarui tip de calatorie.

BMW Seria 3 Gran Turismo este dotat astfel cu cea mai recenta generatie de Head-Up Display integral color care proiecteaza principalele informatii pe parbriz, la rezolutie inalta, aceasta fiind doar una din surprizele pe care constructorul german ti le-a pregatit.

Aceasta facilitate, impreuna cu o selectie vasta de sisteme de asistare a conducatorului si solutii de mobilitate, disponibile standard sau optional in cadrul programului BMW ConnectedDrive, permit acestui model sa impuna standardele in segmentul sau in ceea ce priveste optiunile care iti asigura o calatorie de care sa te bucuri la maximum.

In plus, vei mai putea regasi si o tehnologie extrem de eficienta a interfetei, care permite utilizarea extinsa a telefoanelor mobile si a numeroase functii Bluetooth de birou pentru servicii bazate pe internet.

Noul Gran Tourismo pastreaza proportiile cu care BMW te-a obisnuit deja, cu cele patru cu geamuri fara rama, o linie acoperisului tipica pentru un coupe, dar usor coborata si un hayon mare, cu deschidere si inchidere automata, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

In premiera pentru BMW, acest model are un spoiler spate activ, care furnizeaza o lejeritate vizuala si reduce inaltimea necesara pentru viteze de croaziera.

Interiorul Seriei 3 Gran Turismo pune accentul pe confort. Atat soferul, dar si pasagerii isi permit sa se relaxeze si sa se bucure de spatiul generos si libertatea de miscare. Practic, BMW iti ofera cu aceasta ocazie o crestere a spatiului pentru pasagerii din spate demna segmentului de lux, promit reprezentantii companiei.

In plus, designerii BMW au selectat forme, culori si materiale ce creeaza o atmosfera de lounge, o solutie perfecta pentru a savura atat calatoriile scurte, cat si pe cele lungi.

Chiar de la lansarea BMW Seria 3 Gran Turismo, clientii pot alege dintr-o selectie de cinci motoare puternice, rafinate si economice care acopera un spectru al puterilor intre 105 kW/143 CP si 225 kW/306 CP.

Varful de gama cu sase cilindri, aflat sub capota BMW 335i Gran Turismo, este acompaniat de motoarele pe benzina, cu patru cilindri, de la BMW 328i Gran Turismo si BMW 320i Gran Turismo. In plus, ai la dispozitie si optiunea a doua agregate diesel de 2,0 litri, aflate in echiparea modelelor BMW 320d Gran Turismo si BMW 318d Gran Turismo.

Puterea este transferata catre rotile spate prin intermediul unei transmisii manuale cu sase trepte, o cutie de viteze automata, cu opt rapoarte, este disponibila optional pentru toate variantele de motorizare. Ambele transmisii sunt combinate cu functia Auto Start-Stop pentru reducerea consumului.

Potrivit oficialilor BMW, noul model va fi lansat cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, dar va ajunge pe piata din a doua jumatate a lui 2013. In Romania va putea fi comandat din iunie la un pret ce porneste de la 30.550 Euro fara TVA pentru versiunea 320i si 32.550 Euro fara TVA pentru 320d.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Comisia Europeană nu este acord cu TikTok Lite, noua scorneală a gigantului tech. Temeri că minorii ar putea avea acces la conținut periculos
Comisia Europeană nu este acord cu TikTok Lite, noua scorneală a gigantului tech. Temeri că minorii ar putea avea acces la conținut periculos
Comisia Europeană a anunțat recent că va investiga programul TikTok Lite, suspectând că acesta poate avea un impact negativ asupra sănătății mintale a utilizatorilor. Programul, care...
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară care le va permite creatorilor să distribuie conținut video narat cu orice voce doresc, prin intermediul unei noi tehnologii...
#lansare BMW Seria 3, #lansare BMW Gran Turismo, #lansari BMW, #noi modele BMW, #dotari BMW Seria 3 , #Lansari