Dacia Lodgy, de miercuri in Romania: 9.500 de euro cu TVA

Marti, 06 Martie 2012, ora 18:14
4112 citiri
Dacia Lodgy, de miercuri in Romania: 9.500 de euro cu TVA

Modelul Dacia Lodgy poate fi comandat de clientii din Romania incepand de miercuri, 7 martie, la preturi incepand cu 9.500 de euro, cu TVA, modelul fiind prezentat in premiera marti, de Dacia, la Salonul Auto de la Geneva.

Modelul Dacia Lodgy este un vehicul de familie disponibil in varianta cu 5 si 7 locuri.

"Sunt disponibile doua motoare pe benzina: 1.6l 85 CP si propulsorul TCe 115. Acesta este cel mai nou motor pe benzina cu injectie directa turbo din cadrul Grupului Renault. Cu o cilindree de 1.2 litri, el ofera performante excelente la nivelul consumului de carburant si al emisiilor de CO2", se arata in comunicat.

Potrivit Dacia, oferta diesel este reprezentata de motorul 1.5 dCi. Versiunile dCi 90 si dCi 110 beneficiaza de semnatura Dacia eco, "care evidentiaza nivelul scazut al consumului si al emisiilor de CO2".

Reprezentantii Dacia sustin ca, pentru a garanta nivelul ridicat de fiabilitate, Dacia a efectuat teste de anduranta in conditii extreme de rulaj si clima insumand 1,9 milioane de kilometri.

Limitatorul de viteza este disponibil optional pe versiunea Laureate.

"Acesta ii permite soferului sa stabileasca o viteza de rulare pe care nu doreste sa o depaseasca si sa conduca astfel in deplina siguranta si fara griji", se arata in comunicat.

Totodata, o alta tehnologie utila disponibila optional, in acelasi pachet cu limitatorul de viteza, este sistemul de asistenta la parcarea cu spatele.

"Lodgy propune ca noutate absoluta in gama Dacia scaunele incalzite pentru locurile din fata, disponibile optional pe nivelul de echipare Laureate", se mai spune in comunicat.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Dacia Lodgy lansare Geneva, #pret Dacia Lodgy Romania, #Dacia Lodgy Romania , #Lansari