Dacia anunta lansarea noului model Dacia Lodgy

Joi, 05 Ianuarie 2012, ora 12:30
3280 citiri
Dacia anunta lansarea noului model Dacia Lodgy

Dacia isi extinde gama de automobile cu un nou model, Dacia Lodgy, o masina de familie ce va fi lansata la Salonul Auto de la Geneva din martie.

Noul model Dacia Lodgy va fi disponibil in varianta cu cinci si sapte locuri si va oferi un plus de confort si functionalitate prin echipamentele noi ce vor fi disponibile in premiera pentru Dacia, au anuntat oficialii companiei.

"In concordanta cu spiritul marcii Dacia, Lodgy este un model foarte spatios, cu prestatii inedite, adaptate asteptarilor clientilor. Familiile aflate in cautarea unui vehicul polivalent la un pret accesibil isi vor putea cumpara noul model cu o garantie de trei ani", se arata in comunicat.

Modelul va avea o lungime de 4,5 metri, trei randuri de scaune si un portbagaj spatios, chiar si la varianta cu sapte locuri.

In ultimii opt ani, compania Dacia, relansata cu modelul Logan in 2004, a castigat notorietate pe piata auto europeana. Noul sau model, Dacia Lodgy va concura cu alte modele de autovehicule de familie precum Fiat Doblo, Citroen Berlingo, Peugeot Parner sau Renault Kangoo.

Desi compania nu a oferit detalii de pret in legatura cu noul sau model, se estimeaza ca Dacia va pastra o diferenta de cateva mii de euro fata de alte modele de masini de familie.

Astfel, pretul acesteia ar putea ajunge la 10.000-11.000 de euro, in conditiile in care masina de familie Fiat Doblo costa peste 16.000 de euro, un Citroen Berlingo sau un Renault Kangoo in jur de 14.000 de euro.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#Dacia Lodgy, #lansare Dacia Lodgy, #pret Dacia Lodgy, #Dacia masina familie , #Lansari