Ce modele auto au fost dezvaluite saptamana aceasta

Vineri, 03 Februarie 2012, ora 08:23
2276 citiri
Ce modele auto au fost dezvaluite saptamana aceasta
Audi GT R8 Spider

Saptamana aceasta Audi si Smart au lansat noi modele auto, ce vor fi disponibile curand la dealerii auto, in timp ce Fiat a dezvaluit primele imagini cu noul sau Fiat 500L MPV, pe post de teaser inainte de Salonul Auto de la Geneva, de luna viitoare.

Vezi mai jos cele mai recente lansari din lumea auto, potrivit Autoexpress.

Noul Fiat 500L MPV

Viitorul Fiat 500L MPV este o versiune mai spatioasa a modelului Fiat 500 si va concura pe piata cu Mini Countryman si Nissan Note.

Noul Fiat vine cu doua variante de motorizare, fie motorul TwinAir de doi cilindri si 1,4 litri, pe baza de benzina sau motorul diesel MutliJet de 1,3 litri, tot pe baza de benzina.

De asemenea, noul MPV este construit pe o platforma Panda modificata si va avea o tractiune fata standard.

Fiat 500L va iesi pe piata in Europa, spre sfarsitul anului, la un pret ce porneste de la 15.000.

Noul Smart ForTwo

Masina de oras Smart ForTwo a fost imbuntatit, iar acestea sunt primele imagini ale noului model.

Principalele modificari se refera la partea din fata a masinii, iar prizele de aur care erau pe ambele parti ale barei de protectie, sunt acum construite intr-o singura unitate.

In interior, imbuntatirile se limiteaza la tapiteria scaunelor realizata dintr-o combinatie de piele si material.

Noul Smart ForTwo imbunatatit va fi disponibil la dealerii auto din aprilie 2012, iar pretul acestuia va porni de la 10.000 de euro.

Audi a lansat noul Audi R8 GT Spyder

Audi, constructorul german de masini premium, a lansat, miercuri, noul Audi GT R8 Spider, in editie limitata de 333 de unitati.

Masina beneficiaza de un motor V10 de 560 de cai putere, de 5,2 litri, cu injectie directa si va putea ajunge in 3,8 secunde la 100 km/h.

GT Spyder este cu 10 milimetri mai mica decat modelul R8 V10, iar suspensia beneficiaza de o calibrare mai rigida, dupa cum scrie Autoweek.com.

Pretul unei astfel de masini va fi de peste 200.000 de dolari, si va intra pe piata la sfarsitul acestei luni.

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#lansare Fiat 500L, #lansare Smart ForTwo, #lansare Audi, #modele auto noi, #pret Audi , #Lansari