Audi S3 Cabrio: Lasa plafonul si bucura-te de primavara

Sambata, 01 Martie 2014, ora 00:00
2354 citiri
Audi S3 Cabrio: Lasa plafonul si bucura-te de primavara
Foto: Luxuo

Audi a modificat modelul S3 Coupe pentru a-ti pune la dispozitie o decapotabila 4x4 turbo de senzatie: Audi S3 Cabriolet.

La fel ca versiunea cu plafonul fix, S3 Cabrio este echipat cu un motor doi litri, de 300 de CP, care te duce la 100 de km la ora in 5,4 secunde. Viteza maxima a fost limitata electronic la 250 de km la ora.

Pentru a obtine performante maxime, chiar si in varianta standard, orice S3 Cabriolet are cutie de viteze cu sase trepte si dublu ambreiaj Audi Stronic, plus sistemul Quattro, adica tractiune 4x4 in permanenta, ca sa fii sigur ca masina ramane lipita de drum si pe ploaie sau daca ai uitat piciorul pe acceleratie, potrivit Luxuo.

Fata de varianta Coupe, S3 Cabriolet iese in evidenta prin capacele oglinzilor sale laterale din aluminiu si grila din fata modificata, plus jantele sale de 18 inchi din varianta standard - optional se pot pune si jante de 19 inchi.

La interior vei recunoaste toate dotarile de top ale gamei S de la Audi, adica materiale premium si finisaje de calitate, plus o multime de elemente sport, care sa-ti aduca aminte ca esti la volanul unei decapotabile care fuge cu 250 de km la ora.

Ca sa te poti concentra mai bine la condus, interiorul este negru, cu mici detalii din aluminiu, iar display-ul central poate fi ascuns in bordul masinii, ca sa nu-ti distraga atentia.

Vei remarca totusi volanul sport multifunctional, cu partea inferioata tesita, in versiunea standard, ca la masinile de curse.

Producatorul Audi insista ca in noul S3 Cabrio incap patru adulti, iar in spate poti depozita echivalentul a 245 de litri de bagaje, chiar si cu plafonul complet retractat.

Desi dotarile standard sunt extrem de generoase, exista si o multime de optiuni interesante, cum ar fi incalzirea in tetiere, un sistem audio Bang & Olufsen cu 13 boxe, pachetul MMI Infotainment sau conexiunea la Internet 4G LTE.

Daca te-ai hotarat sa pui mana pe noul Audi S3 Cabriolet, nu mai ai mult de asteptat. Decapotabila poate fi comandata din luna aprilie, iar livrarile incep din iulie, deci vei putea profita de soarele verii, la volan, cu plafonul lasat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat că un parteneriat între București și Abu Dhabi ar avea ca prioritate modernizarea Aeroportului Otopeni, a porturilor și a infrastructurii...
#Audi S3 Cabriolet, #noul Audi S3 Cabrio , #Lansari