Porsche 911 Carrera: Legenda vie din garajul tau

Sambata, 31 Martie 2012, ora 00:00
2750 citiri
Porsche 911 Carrera: Legenda vie din garajul tau

Porsche 911 Carrera este masina pe care o conduci de placere, pe care n-o so lasi niciodata pe mana soferului. 911 Carrera nu este neaparat o investitie, este achizitia ta de suflet pentru ceea ce Porsche simbolizeaza, dar si pentru linia sa inconfundabila.

"Clientii de 911 Carrera sunt in general la a doua sau a treia masina de lux, sunt oameni foarte ocupati, care calatoresc mult in afara tarii si se ocupa activ de business-ul propriu.

In plus, un alt aspect care ii leaga pe posesorii de Porsche 911 Carrera este atasamentul lor fata de automobil. Este o masina care se conduce de placere, pe care nu o lasi pe mana soferului. De altfel majoritatea clientilor nostri isi aduc singuri masina si in service", a declarat Adrian Pascu, Brand Manager Porsche, Porsche Inter Auto Romania pentru Business24.

Este o masina aspirationala, o masina la care cei pasionati viseaza cu mult inainte de a obtine permisul de conducere.

"Astfel ca avem si clienti foarte tineri, care si-o doresc in primul rand pentru forta si spiritul sau sportiv, dar si clienti cu multa experienta de viata, care o cumpara pentru statutul sau de simbol si pentru linia clasica, absolut inconfundabila", completeaza oficialul Porsche.

Porsche 911 Carrera, masina care imbina perfect traditia si inovatia

Aceasta masina este o leganda, un model care defineste identitate intregi marci Porsche, spune Adrian Pascu.

"Orice copil pasionat de masini o recunoaste dintr-o mie. De la lansarea ei, in 1963, si pana in ziua de azi, nu a incetat sa starneasca emotii si pasiuni celor care s-au urcat la volanul ei.

Si cu toate acestea, ganditi-va ca noul model are nu mai putin de 90% din componente complet noi sau modificate fundamental. Este mai rapida, mai puternica si totusi mai eficienta ca niciodata. Este o masina in care traditia si inovatia se imbina perfect".

Caracteristicile Porsche 911 Carrera

Noile 911 Carrera si 911 Carrera S ascund sub capota motoare Boxer foarte performante, de 3,4 litri si 350 cai putere, respectiv 3,8 litri si 400 de cai putere, capabile sa se distanteze cu mult de concurenta atunci cand vine vorba despre eficienta: ambele variante consuma mai putin de 10 l/100 km.

De altfel, in comparatie cu modelele precedente, consumul si emisiile noilor modele au fost reduse cu pana la 16%.

Totodata, pentru ambele motoare, au fost optimizate performantele dinamice. Carrera S cu PDK (Porsche Doppelkupplungsgetriebe) accelereaza de la 0 la 100 km/h in 4,3 secunde.

Cu pachetul optional Sport Chrono, la actionarea butonului Sport Plus, pentru acest sprint sunt necesare doar 4,1 secunde. Carrera cu PDK are nevoie de numai 4,6 secunde (Sport Plus 4,4 secunde) pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

911 Carrera vine si cu o varianta decapotabila

"Varianta decapotabila este deja prezenta in showroom-ul nostru Porsche Bucuresti Nord si este disponibila pentru clientii din Romania la comanda, la un pret de pornire de 89.483 de euro pentru 911 Carrera Cabrio si 101.915 de euro pentru 911 Carrera S Cabrio", ne-a spus oficialul Porsche Romania.

Noul 911 Carrera Cabriolet vine cu un concept inovator de plafon decapotabil, capabil sa pastreze in totalitate linia acoperisului. Chiar si capotata, masina prezinta forme rafinate.

Printr-un design inteligent si datorita greutatii reduse, ca o consecinta a utilizarii magneziului in componenta soft-top-ului, s-a reusit nu numai scaderea masei masinii, dar si un caracter sportiv mai accentuat, un consum mai redus de combustibil si mai mult confort.

Motoarele de pe variantele Cabrio sunt aceleasi de pe modelele coupe, 3,4 litri respectiv 3,8 litri, iar cutia de viteze manuala, in 7 trepte.

Cutia de viteze PDK (Porsche Doppelkupplungsgetriebe), disponibila ca dotare optionala, reduce si mai mult consumul de carburant, imbunatatind totodata timpii de accelerare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#Porsche 911 Carrera, #caracteristici Porsche 911 Carrera, #achizitie porsche , #Cele mai tari masini