Noul Jaguar XE poate fi cumparat acum din Romania. Pune mana pe el!

Sambata, 06 Iunie 2015, ora 00:00
2225 citiri
Noul Jaguar XE poate fi cumparat acum din Romania. Pune mana pe el!
Foto: Premium Auto

Noul model XE, cel mai proaspat din gama Jaguar, a fost prezentat oficial in Romania si acum poate fi cumparat si din tara noastra.

"Jaguar XE este singurul model din segmentul sau care utilizeaza o structura monococa, construita preponderent din aluminiu. Aceasta structura extrem de robusta, si totodata usoara, impreuna cu suspensia fata cu brate duble triunghiulare si suspensia punte spate multi-link sunt elemente fundamentale pentru dinamica inovatoare a modelului XE", se arata in comunicatul Premium Auto, importatorul oficial Jaguar Land Rover in Romania.

Producatorii sustin ca noul XE este si cel mai economic Jaguar produs vreodata, cu un consum de numai 3.8l/100 km si emsisii de 99g/km CO2. Totul a fost posibil multumita structurii sale din aluminiu, care i-a usurat treaba motorului supraalimentat de 3 litri V6, benzina, imprumutat de la celebrul F-TYPE.

Nu este de mirare atunci ca varianta sport, Jaguar XE S, prinde suta in 5,1 secunde.

"Interiorul spatios ofera un inalt nivel de confort, iar materialele si finisajele, lucrate cu maiestria distincta a Jaguar, diferentiaza modelul XE de orice alt model din segmentul sau", promit constructorii, iar imaginile nu dezmit deloc aceasta afirmatie.

Mai mult, tehnologia de proiectie laser permite sistemului Head Up Display sa genereze imagini clare si cu un contrast ridicat, care raman vizibile chiar si in lumina directa a soarelui.

O camera video stereo este montata in spatele oglinzii retrovizoare pentru a oferi o imagine 3D a drumului, care va fi folosita de pentru franarea autonoma de urgenta si sistemul de avertizare la parasirea benzii de rulare.

"XE este si primul model Jaguar echipat cu Servodirectie Asistata Electric, reglata pentru a oferi un raspuns instantaneu, cu un consum de energie scazut, comparativ cu sistemele hidraulice", se mai arata in comunicatul de presa.

Noul Jaguar XE este deja disponibil spre comercializare, iar pretul porneste de la 31.900 euro, fara TVA, cu 3 ani de service gratuit si 5 ani de garantie integrala.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Jaguar XE Romania, #Jaguar masina sport, #Jaguar model 2015 Romania , #Cele mai tari masini