Aston Martin AM-RB 001: Esti pregatit pentru cea mai rapida masina din istorie?

Luni, 11 Iulie 2016, ora 00:00
4248 citiri
Aston Martin AM-RB 001: Esti pregatit pentru cea mai rapida masina din istorie?
Foto: Aston Martin

Producatorul auto britanic Aston Martin promite sa ofere pasionatilor de viteza o hiper-masina cu aspect revolutionar si performante neegalate.

Aston Martin AM-RB 001 este un proiect care odata ajuns pe sosele, incepand cu 2018, va revendica titlul de cea mai rapida masina din lume, anunta revista Lux Expose.

Super bolidul AM-RB 001 este creat avand in minte masinile de curse de pe circuitele de viteza, iar formele sale aerodinamice te vor convinge de la prima vedere de acest lucru.

Masina va fi produsa in doua serii, una destinata circulatiei pe sosele, iar cealalta dedicata competitiilor sportive, ambele modele avand foarte multe lucruri in comun si foarte putine deosebiri.

Structura caroseriei din fibra de carbon ii asigura o greutate de invidiat, iar aderenta bolidului si forta dezvoltata de acesta cresc semnificativ gratie aerodinamicii special gandite pentru aceasta masina-concept.

Aston Martin AM-Rb 001 va fi produsa la atelierele din Gaydon, construite special de firma britanica pentru lansarea primei hiper-masini din istoria companiei: One-77.

Desi constructorul nu a dezvaluit prea multe detalii tehnice, se stie ca motorul va fi un puternic V12, suspensiile vor beneficia de o tehnologie noua, in vreme ce sistemul de transmisie va fi unul inovator, aflat pentru moment in lucru la Newey si Red Bull Advanced Technologies.

Aproximativ 100 de modele de strada vor fi puse in vanzare, in vreme ce echipa de curse Aston Martin va beneficia de un numar de 25 de prototipuri care vor intra pe circuit.

Primele livrari vor fi facute incepand cu primavara anului 2018, dar pretul super-bolidului nu a fost anuntat inca.

Numărul românilor ce vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Numărul românilor ce vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Un număr tot mai mic de români caută un loc de munca în altă țară și numărul este în scădere de șase ani. Un studiu realizat la nivel global a dezvăluit că românii ar prefera să...
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
#hipermasina Aston Martin, #bolid Aston Martin AM RB 001, #lansare hipermasina Aston Martin , #Cele mai tari masini