Vanquish, dupa 60 de ani - bestia faurita din otelul stramosilor

Sambata, 20 Decembrie 2014, ora 00:00
1932 citiri
Vanquish, dupa 60 de ani - bestia faurita din otelul stramosilor
Foto: Luxury Launches

Producatorul auto britanic Aston Martin anunta o noua serie limitata de masini de lux, la doar cateva saptamani dupa anuntarea urmatoarei masini Bond.

De aceasta data, Vanquish, un automobil care va fi livrat in sase modele diferite pentru a marca fiecare deceniu trecut de la inaugurarea fabricii din Newport Pagnell, se anunta a fi noua vedeta Aston Martin, potrivit Luxury Launches.

Aston Marin Vanquish iti da posibilitatea sa calatoresti insotit de fantomele trecutului glorios al masinilor produse de compania britanica.

Seria limitata Vanquish va pastra caracteristicile tehnice ale modelelor de top produse in ultimul deceniu, imbunatatirile fiind sesizate doar in designul elegant al autoturismului de lux.

Interiorul este imbracat in piele, scaunele sunt personalizate, iar benzile laterale in model bicolor se asorteaza cu designul elegant al jantelor masinii.

Piesele motorului sunt turnate din metalul reciclat al modelelor casate de Aston Martin, pastrand atasamentul dintre fanii marcii si istoria acesteia, iar bordul masinii este impodobit cu butoane de consola preluate de la vechile modele Aston Martin produse in uzina din Newport.

Gama Vanquish va fi reprezentata de coupe-uri si decapotabile, aerul sport degajat de forma acestora fiind completat de propulsia asigurata de un motor V12 de sase litri, care accelareaza de la 0 la 100 de km/h in doar 3,6 secunde.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Pierderi colosale de 38.000 de miliarde de dolari: Care este cauza
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Pierderi colosale de 38.000 de miliarde de dolari: Care este cauza
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#Aston Marin Vanquish, #Vanquish model aniversar, #Vanquish editie limitata , #Cele mai scumpe masini