Experienta VIP: Conduci 5 bolizi de raliu pe circuitul de curse. Incepi cu Ferrari

Sambata, 28 Iunie 2014, ora 00:00
4998 citiri
Experienta VIP: Conduci 5 bolizi de raliu pe circuitul de curse. Incepi cu Ferrari
Foto: Facebook/Bleekemolens Race Planet

Esti pasionat de masini scumpe si rapide, curse de raliu si ai drum prin Olanda? Am gasit pentru tine locul perfect unde poti da frau liber cailor putere, la volanul masinilor pe care le-ai visat, de la Ferrari si Aston Martin, la Porsche si Lamborghini.

Business24 iti recomanda in acest weekend sa incerci experientele oferite de Bleekemolens Race Planet, compania olandeza care de 25 de ani le pune la dispozitie clientilor cele mai tari masini sport, ce pot fi conduse pe circuitul de curse Zandvoort, de pe coasta Marii Nordului.

Din multimea pachetelor de servicii oferite de olandezi, ne-am oprit asupra pachetului Extreme VIP, cel mai cuprinzator si mai interesant dintre toate, care-ti permite sa stai conduci de doua ori mai mult decat variantele standard.

In plus, asa vei avea parte de mai multa atentie, pentru ca vei face parte dintr-un grup de maxim patru persoane cu instructor personal.

Experienta vietii tale la volan dureaza o jumatate de zi si incepe de dimineata, cu un mic dejun pe pista, deci te poti grabi sa ajungi direct de la avion, mai ales ca totul se petrece la doar 30 de kilometri de aeroportul Amsterdam Schiphol.

Pentru incalzire, vei urca la volanul unui Ferrari F430, bolid care a castigat numeroase raliuri si una din cele mai apreciate masini sport ale ultimelor decenii.

Distractia continua apoi intr-un Aston Martin V8 Vantage, un adevarat lup in blana de oaie, spun organizatorii, care-ti promit ca vei fi uimit de cum se comporta masina de lux pe pista de curse.

Pentru ca deja ti-ai intrat in mana de-acum, vei urca si la volanul unui Lamborghini Gallardo, o bestie cu motor de 5 litri V10 si 520 de cai putere, care prinde suta de kilometri la ora in 4,2 secunde. Si, da, chiar ai unde sa apesi pana la podea acceleratia, pentru ca te afli pe un circuit de curse.

Ai toate motivele sa scoti un timp cat mai bun pe pista, pentru ca la boxe te asteapta si un Porsche 911, un bolid legendar pe care il poti forja pe celebrul circuit de la Zandvoort, unde se desfasura pe vremuri Marele Premiu al Olandei.

La final, te vei relaxa pe locul din dreapta al unui bolid de curse veritabil, insa nu foarte mult, pentru ca la volan s-a urcat un pilot profesionist de raliu, care iti va arata ce inseamna sa scoti un timp bun pe pista, cum se simt G-urile si cum rage motorul intr-o cursa adevarata.

Si daca nu ti-a pierit pofta de mancare, dupa revenirea la boxe, organizatorii te asteapta cu masa pusa. Vei primi si un certificat de participare, plus un cadou surpriza, la sfarsitul zilei.

Nota de plata se ridica la 635 de euro, TVA inclus, iar daca vrei sa vii insotit, fiecare invitat plateste cate 165 de euro, pentru acces in tribunele circuitului, la boxe si in zona de relaxare, adica beneficiaza de acelasi tratament VIP, mai putin sofatul - o distractie care iti este dedicata exclusiv.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
#Bleekemolens Race Planet Extreme VIP, #circuit raliu amatori, #curse masini amatori , #Cele mai scumpe masini