Land Rover Defender, editia "The End": Cum ne luam adio de la o legendara masina 4X4

Sambata, 06 Februarie 2016, ora 00:00
8199 citiri
Land Rover Defender, editia "The End": Cum ne luam adio de la o legendara masina 4X4
Foto: Extravaganzi

Indienii de la Tata Motors, proprietarii diviziei auto Jaguar Land Rover, au decis sa puna capat productiei celebrelor masini de teren Land Rover Defender.

Nu puteam totusi sa trecem direct la cosul de gunoi al istoriei una dintre masinile 4X4 emblematice pentru ultimele decenii fara o serie limitata de adio. Land Rover Defender 2,2 TDCI XS 110 Station Wagon va fi cantecul de lebada al celebrului automobile, scrie portalul Extravaganzi.

Inginerii de la Kahn Design si The Chelsea Truck Company au avut onoarea de a pregati editia limitata "The End Edition" dedicata celebrului Defender.

Vopsit in negru, cu o grila frontal X-Lander, jenti mondial negre, faruri si stopuri de frana personalizate, Land Rover Defender arata mai atragator ca oricand.

Masina are 7 locuri in interior si mai multe finisaje care depasesc linia minimalista intalnita de obicei pe acest faimos automobil de teren.

Geamurile sunt intr-un degrade fumuriu, scaunelor li s-a adaugat o tapiterie din piele, volanul este unul produs de Kahn Design, iar bordul are ceasuri cu un fundal rosu pentru vitezometru si tahometru.

Masina are si un sistem de navigatie Alpine, dar si o camera video pozitionata in spatele masinii care te va ajuta sa efectuezi mai bine manevre in marsarier sau o parcare cu spatele.

Ca performante, ultima serie Land Rover Defender s-ar putea dovedi usor imbunatatita fata de precedentele, beneficiind de amortizoare speciale si cateva modificari aduse sistemului de tractiune.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
#Land Rover Defender The End Edition, #masini teren, #masini legendare , #Cele mai bune masini