Infrunta orasul inzapezit cu o masina off-road

Sambata, 04 Februarie 2012, ora 12:01
2921 citiri
Infrunta orasul inzapezit cu o masina off-road

Iarna te-a surprins nepregatit? Momentan orasul este inzapezit iar un autoturism urban cu greu ii poate face fata, in timp ce o masina off-road, construita special pentru drumuri dificile, ar fi solutia perfecta.

Iarna inca nu s-a terminat, iar daca te gandeai sa iti cumperi un autovehicul off-road, Business24.ro iti prezinta cinci modele premium off-road.

Toyota Land Cruiser

Modelul Toyota Land Cruiser off-road este o masina performanta, datorita manevrabilitatii si stabilitatii sale deosebite. Masina beneficiaza de o motorizare 3-litri diesel D4D, avand o putere de 286 de cai putere si transmisie automata.

Pretul unei Toyota Land Cruiser porneste de la 63.000 de euro, insa aveti siguranta ca veti putea conduce in cele mai dure conditii de drum.

Volkswagen Touareg

Volkswagen Touareg are o motoritzare V8, 245 cai putere, e dotat cu tractiune integrala permanenta, transmisie automata si functioneaza pe baza de benzina.

Pretul unui Volkswagen Touareg variaza intre 32.000 si 68.000 de euro, in functie de dotarile standard si optionale.

Mercedes-Benz GLK 220

Masina de teren Mercedes-Benz GLK 200 foloseste motorina drept combustibil, are o putere maxima de 170 de cai putere si o capacitate cilindrica de 2143 cc.

De asemenea, masina are asistent la franare, avertizare auditiva pentru frana de mana trasa sau calculator date calatorie in display multifunctional.

Pretul unui Mercedes Benz GLK 200 incepe de la 40.000 de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#masini off road, #Volkswagen Touareg, #Mercedes Benz GLK, #Toyota Land Cruiser , #Cele mai bune masini