Craiova Rent a Car este cea mai buna alegere pentru cei care vor sa inchirieze o masina din Craiova

Joi, 30 August 2018, ora 17:10
1533 citiri
Craiova Rent a Car este cea mai buna alegere pentru cei care vor sa inchirieze o masina din Craiova

Craiova este unul dintre cele mai mari orase din Romania, fiind deservit de un Aeroport International. Aici vin si pleaca numeroase avioane zi de zi, existand legaturi atat cu orase din tara, cat si cu orase din strainatate.

Cei care ajung in Craiova pot opta pentru inchirieri masini de la aeroportul din Craiova pentru a beneficia de toate avantajele de a conduce o masina!

Siguranta, economie de timp si confort

Inchirierea unei masini reprezinta o metoda eficienta prin care oricine poate economisi timp si bani cand vine vorba despre modalitatea de transport. De exemplu, turistii, dar si persoanele care ajung in Craiova pentru a se ocupa de afaceri vor avea astfel parte de o experienta mult mai confortabila decat daca ar opta pentru a circula cu mijloacele de transport in comun.

Transferul de la aeroport pana in oras, dar si calatoriile in oras vor fi mult mai facile si mai intime. Totodata, chiar si persoanele care locuiesc in Craiova pot alege sa inchirieze o masina, mai ales daca nu detin una sau daca autoturismul personal este in service. Astfel, oricine poate pleca fara nicio problema in vacanta impreuna cu cei dragi, putandu-se bucura de o calatorie linistita, in care pot opri oriunde isi doresc.

Preturi si servicii

Preturile pentru serviciul de rent a car Craiova sunt exprimate in euro/zi in dreptul fiecarui tip de autoturism. De asemenea, preturile difera in functie de perioada in care clientii au nevoie de o masina: daca doresc sa inchirieze una pentru o perioada mai lunga, atunci tariful per zi scade.

Important de stiut este si faptul ca in pret sunt incluse urmatoarele: livrarea, asigurarea RCA, asigurarea CASCO, spalarea sau chiar inlocuirea autoturismului, daca este nevoie si nu a fost vina soferului. Atunci cand perioada de inchiriere este depasita cu mai mult de 4 ore, se taxeaza o zi suplimentara. Nu in ultimul rand, soferii pot beneficia de discount-uri, in functie de perioada in care inchiriaza un autoturism.

Flota de masini

Pe site-ul https://craiovarentacar.ro/, soferii pot gasi mai multe detalii despre flota de masini din care pot alege. In functie de nevoile pe care le au clientii, pot opta pentru masini mici, mai mari, masini de familie, masini Premium, SUV&Crossover, VAN-uri sau masini automate. Practic, oricine poate gasi la aceasta companie de inchirieri toate tipurile de autoturisme.

Cum pot fi realizate rezervarile

Persoanele interesate de inchirierea unui autoturism pot face o rezervare direct pe site sau pot folosi numarul de telefon pus la dispozitie. De asemenea, soferii pot trimite un mesaj pe adresa de e-mail a companiei. In fiecare dintre aceste cazuri, cei care au nevoie de o masina trebuie sa mentioneze data cand doresc sa primeasca masina, dar si data de returnare.

In cazul in care cineva doreste sa prelungeasca un contract, acest lucru este posibil, insa soferii trebuie sa instiinteze reprezentantii companiei din timp. Astfel isi pot continua excursia fara nicio problema, in baza unui contract aditional in care sa fie specificata noua perioada de inchiriere, dar si suma care trebuie achitata de catre clienti.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#inchirieri auto, #rent car aeroport , #Cele mai bune masini