Seful Fiat: Nu accept ideea ca vom inregistra pierderi

Miercuri, 11 Martie 2009, ora 10:23
1234 citiri
Seful Fiat: Nu accept ideea ca vom inregistra pierderi

Directorul executiv al Fiat va face toate eforturile necesare pentru a mentine profitabilitatea afacerii cu automobile a grupului, desi a admis ca acest lucru va fi greu de facut in primul trimestru, potrivit unei publicatii citate de Reuters.

"Situatia de pe pietele auto s-a inrautatit din ce in ce mai mult anul acesta, dar voi face toate eforturile necesare pentru a mentine profitabilitatea Fiat Group Automobiles in 2009", a declarat Sergio Marchionne, pentru Automotive News Europe.

"Refuz sa accept chiar si ideea ca operatiunile noastre vor inregistra pierderi si analizez zilnic toate cheltuielile bugetare", a mai declarat Marchionne, saptamana trecuta, la Salonul Auto de la Geneva.

In 2008, Fiat Group Automobiles, afacerea cu autoturisme a grupului a avut un profit comercial de 691 milioane euro, in scadere fata de nivelul de 803 milioane euro din anul anterior.

Pentru acest an, Fiat tinteste un profit din tranzactionare mai mare de 1 miliard euro si un profit net de 300 milioane euro pentru intregul grup, care cuprinde si camioane si tractoare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#fiat, # profit, # trimestru, # automobile , #Automobile