Privatizarea Automobile Craiova, reanalizata de Guvern

Miercuri, 05 Mai 2010, ora 17:09
1505 citiri
Privatizarea Automobile Craiova, reanalizata de Guvern

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a initiat un proiect de Hotarare de Guvern pentru constituirea unei Comisii interministeriale in vederea analizarii contractului de privatizare incheiat cu Ford Motors Company pentru pachetul de actiuni detinut de stat la Automobile Craiova, informeaza NewsIn.

"Initiativa AVAS vine ca urmare a solicitarii primite de Guvernul Romaniei, din partea companiei Ford, de a analiza prevederile contractului de privatizare din perspectiva realitatilor economice actuale in contextul crizei globale", se arata intr-un comunicat emis miercuri de autoritate.

Potrivit acestuia, solicitarile concrete ale Ford Motors Company urmeaza sa fie primite si analizate de noua comisie, in perioada imediat urmatoare infiintarii acesteia.

Comisia, coordonata de presedintele AVAS, Aurelian Popa, este formata din sase membri: Mircea Ioan Pavelescu (AVAS), Bogdan Alexandru Dragoi (Ministerul Finantelor Publice), Dumitru-Nicu Cornoiu (Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale), Dan-Tudor Lazar (Aparatul propriu de lucru al primului-ministru) si Petru Ianc (Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri).

Proiectul de act normativ si Nota de fundamentare au fost supuse dezbaterii publice pe site-ul AVAS.

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#actiuni, #automobile, #avas, #craiova, #ford , #Automobile