Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Preluarea Daewoo Craiova mai are de asteptat

Preluarea Daewoo Craiova mai are de asteptat

Codrut Seres, a declarat ca nu a primit inca un raspuns din partea autoritatilor coreeneCu toate ca negocerile privind preluarea societatii Daewoo Automobile de catre statul roman au fost deblocate, ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres, a declarat ca nu a primit inca un raspuns din partea autoritatilor coreene.

Acest lucru intervine dupa ce Ministerul Economiei si Comertului anunta in data de 22 februarie printr-un comunicat de presa ca, in urma vizitei in Coreea de Sud a ministrului de resort, "avocatii celor doua parti vor clarifica in urmatoarele doua saptamani punctele ramase in litigiu in ceea ce priveste conditiile in care Daewoo Craiova va reveni in proprietatea statului".

seres a afirmat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca pretul pe care statul roman il ofera pentru rascumpararea titlurilor este deja stabilit si nu reprezinta unul dintre diferendele ramase intre cele doua parti.

El a mai specificat ca un alt punct asupra caruia cele doua parti nu au ajuns la un acord este responsabilitatea penala a managerilor coreeni care au activat la Daewoo Romania, care ar trebui sa fie, potrivit partii romane, trasi la raspundere pentru o serie de fapte care tin de activitatea firmei.

Bloombiz.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 991 ori