O noua campanie OTP Leasing: 6 luni perioada de gratie

Miercuri, 08 Iulie 2020, ora 11:25
1047 citiri
O noua campanie OTP Leasing: 6 luni perioada de gratie
OTP Leasing are o ofertă foarte bună în aceste zile/sursă foto: Unsplash.com

Tinand cont de nevoile curente din mediul de business, OTP Leasing lanseaza o campanie pentru noile contracte de leasing menita sa sprijine relansarea activitatii economice.

Oferta include 6 luni de gratie, ce include capital si dobanda si este destinata persoanelor juridice (inclusiv PFA) care semneaza un nou contract in acesta perioada. Motto-ul campaniei este "Reporneste visul afacerii tale fara grija ratelor de leasing financiar".

Oferta este valabila pana la sfarsitul lunii iulie si se aplica pentru achizitia de vehicule si vehicule comerciale usoare, noi sau second-hand (maxim 3 ani vechime). Perioada de finantare este de pana la 60 de luni (in cazul bunurilor second hand se cumuleaza vechimea vehiculului cu perioada contractuala). Avansul solicitat incepe de la 30% si suma maxima acordata pentru un vehicul nou este de 50.000 EUR (fara TVA).

Procesul de aplicare este 100% online, usor si rapid, constand in parcurgerea catorva pasi simpli, care pot fi regasiti aici: https://campanii.otp-leasing.ro/.

In calitate de client OTP Leasing, afacerea ta va beneficia de:

* Economie de timp si resurse financiare

* Acces online, oricand si de oriunde la contul MyLeasing (la un click distanta se poate consulta istoricul de finantare, facturi sau se pot descarca online imputernicirile de dauna si de iesire din tara)

* Un consultant dedicat, care te poate indruma sa iei cea mai buna decizie de achizitie prin leasing financiar

Acordarea finantarii pentru autoturismele sau vehiculele comerciale usoare dorite sunt conditionate de incheierea in mod valabil a unui contract de leasing si a indeplinirii obligatiilor mentionate in documentele de verificare si finantare ale OTP Leasing Romania.

Campania este valabila pana la 31 iulie si se adreseaza exclusiv persoanelor juridice. Detaliile si formularul de aplicare sunt disponibile in pagina dedicata campaniei.

Avand o experienta de peste 12 ani in domeniu, OTP Leasing ofera solutii personalizate de leasing financiar diferitelor sectoarele de lucru, intr-un timp scurt si la costuri avantajoase. In portofoliul de clienti OTP Leasing Romania se numara companii din industria telecom, agricultura, constructii, domeniul medical sau IT.

Apple ar putea lansa un iPhone pliabil în următorii ani
Apple ar putea lansa un iPhone pliabil în următorii ani
Conform unui raport recent, Apple se pregătește să lanseze un iPhone pliabil în următorii ani, încercând să recupereze terenul pierdut în fața rivalilor săi de pe piața...
OpenAI lansează un nou chatbot: Inteligență artificială compactă și accesibilă
OpenAI lansează un nou chatbot: Inteligență artificială compactă și accesibilă
OpenAI a anunțat recent lansarea GPT-4o mini, un nou model de inteligență artificială compact, dar foarte puternic. Scopul principal al acestui model este să facă motorul GPT-4 mai accesibil...
#companii, #afaceri, #leasing, #auto , #Automobile

Curs valutar

1 EUR = 4.9704 RON

-0.0025

1 USD = 4.5850 RON

0.0101
  1. Covrigii, o afacere de miliarde. Cele patru rețele de magazine care își împart piața din România
  2. Greșeala pe care o facem cu toții dimineața înainte de a urca în mașină. Cum putem evita defecțiunile motorului
  3. Fast-food, varianta nordică. Un mare lanț european de restaurante pregătește extinderea în România
  4. Drumul Daciei în Europa. Parcursul fulminant al mașinii românești în clasamentele vânzărilor. Cum stă în fața competitorilor
  5. Dacia vrea să se bată de la egal la egal cu marii producători pe un nou segment de piață. Ce preț ar putea avea „Baby Duster” FOTO
  6. Declinul mașinilor electrice, anunțat prea devreme. Ce se întâmplă pe piața auto
  7. Dacia Sandero a devenit cea mai vândută mașină din Europa. A lăsat în urmă Tesla Model Y VIDEO
  8. Euforie pe piața crypto: ce urmează să se întâmple cu Bitcoin. Prețul a crescut deja de 4 ori, într-un an și jumătate
  9. Încă un eșec major bifat de mașinile electrice. Bogații de la Porsche au confirmat: „Clienții au rămas reticenți"
  10. Începe Rabla Plus 2024. La ce sume se ridică voucherul pentru persoane juridice