Nemirschi: Programul "Rabla" merge destul de prost

Miercuri, 18 Martie 2009, ora 15:11
2003 citiri
Nemirschi: Programul "Rabla" merge destul de prost

Ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, a sustinut, astazi, intr-o conferinta de presa, ca programul "Rabla merge destul de prost", din cauza unor oficiali "care vorbesc fara sa stie", insa a precizat ca va avea o imagine clara despre functionarea acestuia, luni, dupa ce va primi date concrete.

"Nu va pot spune mare lucru acum, pentru ca nu am date, nu am cifre, si nu as vrea sa vorbesc fara sa cunosc clar lucrurile. Luni, voi primi de la Administratia Fondului de Mediu o statistica a contractarilor si abia atunci voi putea sa dau detaliile pe care mi le solicitati", le-a spus Nemirschi jurnalistilor care l-au intrebat despre mersul programului de inlocuire a parcului auto national, cunoscut sub numele de programul "Rabla".

Nemirschi a spus totusi ca, din cate stie la acest moment, programul "merge destul de prost", acuzand pentru aceasta, fara a nominaliza, "oficiali care vorbesc fara sa stie".

Intrebat daca declaratiile sale referitoare la o eventuala crestere a primei de casare in cazul in care rezultatele sunt dezastruoase, sunt reale, Nemirschi a raspuns negativ. "Sa fim bine intelesi: prima de casare nu va ajunge la 2.500 de euro. Daca s-ar intampla asta, scopul programului nu ar mai fi atins", a afirmat ministrul Nemirschi, citat de Mediafax.

Precizarea ministrului a venit dupa ce, in urma cu o saptamana, vicepresedintele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile, Brent Valmar, a afirmat, la o conferinta pe tema industriei auto, ca declaratia lui Nemirschi privind posibila crestere a primei de casare in a doua etapa a programului "Rabla" este paguboasa. Valmar a sustinut ca afirmatia poate crea confuzie, dar si "o asteptare care nu este acoperita in fapt de nimic".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#rabla, # Nemirschi, # oficiali, # date, # valmar , #Automobile