Investitii: Cinci masini care iti vor aduce bani

Marti, 31 Ianuarie 2012, ora 08:01
2199 citiri
Investitii: Cinci masini care iti vor aduce bani
Top masini care vor ajunge pe listele colectionarilor

Investitiile avantajoase sunt la tot pasul, fie ca alegi actiuni, valuta, imobiliare sau masini. Unele masini care se comercializeaza acum pentru sume sub 100.000 dolari, vor ajunge adevarate bijuterii pentru colectionari, considera specialistii.

Majoritatea masinilor la care se refera expertii Hagerty Insurance, o companie de asigurari pentru masini de colectie, fac parte din editii speciale si beneficiaza de dotari peste medie, scrie CNN.

Iata cateva dintre cele mai bune investitii:

Chevrolet Camaro ZL1

Pret vanzare: 54.000 dolari

Acest coupe va atrage toti colectionarii genului, mai ales datorita felului in care arata. Pe langa acest detaliu, General Motors a dotat masina cu un motor V8 ce dezvolta 580 de cai putere pentru a-i asigura succesul.

Ford Mustang Boss 302 Laguna Seca

Pret vanzare: 48.000 dolari

O masina creata pentru pistele de curse, acest model de Ford Mustang se comporta bine si pe sosea. Versiunile originale ale Boss 302 Mustang sunt cautate de colectionari, iar soarta noii versiuni nu poate fi decat aceeasi, considera expertii Hagerty Insurance.

Porsche 911

Pret vanzare: 82.000 dolari

Aceasta masina nu face parte din vreo editie speciala, dar simplul sau nume va atrage colectionarii. O masina foarte bine vanduta in prezent, trend despre care cei de la Hagerty Insurance sustin ca se va mentine peste ani.

Nissan GT-R Black Edition

Pret vanzare: 95.000 dolari

O masina excelenta ce dezvolta 530 de cai putere cu ajutorul unui motor pe sase cilindri. Black Edition aduce un plus la capitolul aspect prin schimbarile aduse fata de modelul original.

Audi TT RS

Pret vanzare: 66.000 dolari

Aceasta masina este dorita si ceruta in toate colturile lumii, iar acest lucru nu se va schimba prea curand, sustin expertii Hagerty. Masina are o putere de 360 de cai putere si tractiune integrala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#masini colectionari, #colectionari masini, #audi tt colectionari, #porsche 911, #chevrolet camaro, #nissan gtr , #Automobile