Ferrari California a ajuns in Romania

Vineri, 13 Februarie 2009, ora 13:32
1689 citiri
Ferrari California a ajuns in Romania

Ferrari California a fost adus in Romania, iar lansarea va avea loc in circa trei saptamani, a declarat ministrul Sanatatii, Ion Bazac, care detine impreuna cu sotia controlul asupra importatorului Ferrari pe piata locala.

"Este deja in garajul de la Forza Rossa de trei saptamani si lansarea va fi probabil cam peste trei saptamani", a spus Bazac, citat de Mediafax.

Ferrari California trebuia sa fie lansata la sfarsitul lunii ianuarie, potrivit declaratiilor de la sfarsitul anului trecut ale Ioanei Florescu, director de marketing la Forza Rossa.

Modelul are un pret de circa 180.000 de euro cu TVA inclus. Primele livrari catre clienti vor fi realizate la inceputul verii.

Ion Bazac are o participatie reprezentand 47,5% din actiunile Forza Rossa, partenerul Ferrari in Romania. Sotia ministrului Sanatatii, Camelia Bazac, detine 5% dintre actiunile Forza Rossa, iar restul de 47,5% dintre partile sociale sunt ale Central European Finance (Cefin) din Luxemburg.

Bazac a ocupat si functia de presedinte al Forza Rossa, insa a demisionat la cateva zile dupa ce a fost numit la conducerea Ministerului Sanatatii. Postul eliberat de Bazac a fost preluat de Stefano Albarosa, director executiv al Cefin Holding.

Forza Rossa a incheiat anul trecut cu afaceri de sase milioane de euro si mizeaza pe incasari de 10 milioane de euro in 2009.

In 2008, activitatile de service si de intretinere pentru automobile au generat 60% din cifra de afaceri a reprezentantului Ferrari, iar restul de 40% a fost contributia vanzarilor.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#model, #romania, #tva , #Automobile