Easter Jeep Safari 2016: Distractia incepe cand drumul se termina! (Galerie foto)

Sambata, 12 Martie 2016, ora 00:00
4258 citiri
Easter Jeep Safari 2016: Distractia incepe cand drumul se termina! (Galerie foto)
Foto: Jeep Trailcat

Jeep si Mopar au dezvaluit conceptele special create pentru editia cu numarul 50 a celebrului eveniment Easter Jeep Safari, care are loc in perioada 19-27 martie in SUA.

Anul acesta, intalnirea din Moab, statul american Utah, este cu atat mai speciala, cu cat coincide cu aniversarea a 75 de ani de existenta a marcii Jeep, se arata intr-un comunicat remis Business24.

"Editia de anul acesta este foarte speciala, pentru ca sarbatorim impreuna cu fanii nostri aniversarea de 75 de ani a Jeep, dar si cursa Jeep Safari cu numarul 50.

Avem placerea sa punem la dispozitie sapte dintre cele mai performante si mai atragatoare concepte Jeep create vreodata cu ocazia evenimentului istoric de anul acesta", sustine Mike Manley, seful Jeep, un brand detinut de grupul Fiat Chrysler Automobiles Global (FCA Global).

Lotul de anul acesta pus la dispozitie pentru celebra cursa Easter Jeep Safari consta in vehicule echipate cu piese de serie, dar si cu piese prototip realizate de Jeep Performance Parts, puse cap la cap de Mopar, divizia de service si piese de schimb din cadrul FCA Global.

"Aceste sapte vehicule au fost modificate cu piese Mopar si Jeep Performance Parts, pentru a face fata celor mai dificile trasee, pentru a merge mai departe si dupa ce drumul s-a terminat", spune Pietro Gorlier, Head of Parts and Service (Mopar), FCA - Global.

Sapte dintre cele mai capabile si impresionante vehicule-concept fabricate de Jeep au fost selectionate si preparate pentru a marca evenimentul istoric de anul acesta. Sa le admiram:

Jeep Crew Chief 715 - un omagiu adus celebrelor vehicule militare Jeep

Jeep Shortcut - inspirat de clasicul CJ-5, pentru drumuri solicitante, inguste si serpuite

Jeep Renegade Commander - construit pentru a lasa urme chiar si pe cele mai salbatice drumuri

Jeep Comanche - pregatit de off-road, dezvoltat pe latura practica

Jeep FC150 - design mostenit de la camionetele FC (Forward Control), ancorat in istorie si capabil sa abordeze orice teren

Jeep Trailcat - off-roader spectaculos, propulsat de un HEMI Hellcat V8 de 707 CP

Jeep Trailstorm - capabilitati imbunatatite datorita unui kit de inaltare de 2 inchi, anvelope de 37 inchi si punti Dana 44

Imagini de la Easter Jeep Safari 2015:

De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, aplicația de mesagerie cunoscută pentru protecția datelor utilizatorilor, anunță introducerea unor noi funcționalități care vor spori confidențialitatea utilizatorilor, în special...
#Easter Jeep Safari 2016, #Jeep modele safari 2016 , #Automobile