Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Colina Motors estimeaza afaceri de 20 milioane euro pentru 2007

Colina Motors estimeaza afaceri de 20 milioane euro pentru 2007

Colina Motors, dealer Ford, companie de tuning si distribuitor de accesorii pentru sporturile cu motor, estimeaza ca va realiza, in 2007, o cifra de afaceri de 20 milioane euro, cu peste 35% mai mult decat in 2006, potrivit directorului general al companiei, Alexandru Pitigoi.

Colina Motors a inregistrat anul trecut afaceri de 14,5 milioane euro, iar in acest an estimeaza o crestere de peste 35%, pana in jurul valorii de 20 milioane euro, pe fondul previziunilor legate de principala activitate a companiei, comercializarea automobilelor Ford.

Astfel, in 2005 Colina Motors a vandut in jurul a 440 de automobile Ford, in 2006 vanzarile au atins 860 de unitati, iar pentru acest an este asteptata o crestere cu 50%, pana la 1.300 de unitati. Activitatea de comercializare a automobilelor Ford reprezinta 70% din cifra totala de afaceri a companiei.

Cifra de afaceri din 2006 a fost de peste trei ori mai mare decat in cea din 2005 cand Colina Motors a desfasurat afaceri de 4,2 milioane euro si a obtinut un profit net de aproximativ 500.000 euro.

Daca la sfarsitul lui 2005 compania avea 55 de angajati, acum are 70, iar la sfarsitul anului va ajunge la 150, deoarece Colina Motors va deschide, in august, al doilea sau complex cu showroom pentru Ford, pentru tuning si pentru sporturile cu motor, in zona Popesti - Leordeni.

Colina Motors a dechis primul sau showroom in nordul capitalei in anul 2005. In prezent, pe langa vanzarea de automobile Ford, firma comercializeaza si masini modificate la comanda de companiile Brabus si Startech, accesorii de strada, tuning si raliu si piese pentru sporturile cu motor.

Pe langa acestea, Colina Motors ofera asistenta tehnica specializata in activitati de motorsport, pachete de servicii post - vanzare, programe pentru posesorii de flote auto si servicii buy-back plus masini second-hand.

Din acest an, Colina Motors a devenit partener al companiei Pirelli in toate activitatile de comercializare si promovare legate de sporturile cu motor. Colina Motors este unic distribuitor in Romania al acestor anvelope italiene.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1046 ori