Cat costa sa-ti faci revizia pe perioada de vara

Miercuri, 20 Iunie 2018, ora 10:28
2172 citiri
Cat costa sa-ti faci revizia pe perioada de vara
Foto: CC0 Creative Commons

Un roman parcurge, in medie, 5.000 de kilometri cu masina personala in perioada de vara si ar trebui sa aloce aproximativ 700 de lei pentru revizia autovehiculului, in sezonul cald, arata estimarile specialistilor unui magazin online de piese si accesorii auto.

Conform sursei citate, media distantei parcurse cu propriul autoturism in lunile de vara reprezinta aproximativ 40% din distanta totala parcursa intr-un an.

In acest context, specialistii AutoEco.ro recomanda o verificare amanuntita a autovehiculului inainte de a pleca in vacanta de vara, pentru a remedia posibile defectiuni si a preintampina eventuale probleme generate de un drum lung.

Astfel, pe lista problemelor de revizuit sunt: filtrele si nivelul uleiului de motor, sistemele de suspensie, directie si de franare, anvelopele, sistemul de lumini, precum si solutia de climatizare.

De asemenea, este recomandat ca intervalul de revizie a nivelului uleiului de motor sa nu depaseasca 12 luni sau maximum 15.000 de km parcursi.

Din datele centralizate de magazinul online reiese ca pregatirea masinii pentru vara necesita un buget de 700 de lei, aceasta revizie avand un cost mai scazut decat pregatirea necesara la iesirea din sezonul rece, care ajunge pana la aproximativ 800 de lei.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#preturi revizie 2018, #cat costa revizia , #Automobile