Automobile Bavaria deschide un nou complex in Bucuresti, dupa o investitie de 4 mililoane euro

Miercuri, 09 Ianuarie 2008, ora 13:35
1508 citiri
Automobile Bavaria deschide un nou complex in Bucuresti, dupa o investitie de 4 mililoane euro

Automobile Bavaria, cel mai mare dealer de automobile marca BMW si Mini din Romania, va inaugura in februarie un nou complex auto, in cartierul Militari din Capitala, dupa o investitie de patru milioane de euro.

Compelexul auto include vanzare pentru automobilele BMW, precum si facilitati service si piese si accesorii. Constructia noului complex MHS Motors a inceput in primavara anului trecut, iar investitiile Automobile Bavaria s-au ridicat la patru milioane de euro, au declarat pentru NewsIn oficialii companiei.

Vanzarile Automobile Bavaria au crescut cu peste 60% anul trecut, marca dominanta in vanzari fiind BMW. Marca BMW a inregistrat anul trecut o crestere a vanzarilor cu 60%, in timp ce pentru marca Mini vanzarile s-au dublat. In total, reteaua de dealeri a automobile Bavaria a vandut anul trecut 2.669 masini BMW si 195 de automobile Mini, peste tintele fixate la inceputul lui 2007 care indicau comercializarea a 2.000 de masini in total.

Incepand din 1994, Automobile Bavaria a reprezentat marcile BMW Group pe piata romaneasca. in primul an compania a vandut 11 unitati. Compania a ajuns liderul segmentului premium in 2005, iar in 2006 a inregistrat 1.754 de automobile noi livrate.

Automobile Bavaria Group include 13 din cele 14 locatii de reprezentare BMW in Romania, ca si un dealership langa Munchen. Automobile Bavaria a devenit dealer al BMW Group, dupa ce grupul si-a deschis propria reprezentanta in Romania, la 1 iulie 2007.

In 2007, Automobile Bavaria a fost desemnat partener strategic al concernului BMW pentru piata romaneasca. Aceasta calitate ofera, in afara de atributiile unui dealer obisnuit, conforme legislatiei europene, si responsabilitati suplimentare, incluzand vanzari de flote, vanzari catre corporatii internationale, vanzari catre diplomati si autoritati.

In mai 2007, Automobile Bavaria a separat activitatea legata de autocamioane si autovehicule de transport, infiintand o noua companie dedicata segmentului, MHS Truck&Bus. Astfel, partenerul Automobile Bavaria pentru marcile MAN si Neoplan, MHS Truck&Bus, a inregistrat rezultate pozitive in 2007. Astfel, compania a comericalizat 1.271 autocamioane si 51 de autocare si autobuze, completate de 153 de unitati second-hand. in 2006 numarul autovehiculelor comerciale MAN vandute in Romania s-a ridicat la 841, din care 673 noi si 168 second-hand, la care se adauga 120 de autobuze si autocare.

Automobile Bavaria a fost infiintata in urma cu 14 ani la Brasov, pentru a reprezenta marca BMW pe piata romaneasca.

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...