Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CASCO mai ieftin pentru masinile nepoluante

CASCO mai ieftin pentru masinile nepoluante
Polita Casco Verde, o varianta a Casco Europa, a fost lansata de compania de asigurari Asito Kapital, fiind dedicata intregii game de automobile ecologice, echipate cu motoare hibride, electrice sau pe baza de combustibili alternativi. Pentru aceleasi categorii de riscuri, polita Casco Verde are un tarif cu 15% mai mic.


Marcel Pirciog, directorul general al Asito Kapital, spune ca oferta reprezinta, inainte de toate, un mesaj de incurajare adresat celor care au o atitudine responsabila fata de mediul inconjurator si achizitioneaza astfel de automobile."Pe termen mediu anticipam o dezvoltare mai importanta a acestui segment, iar noi vrem sa fim aici de la inceput", a declarat Marcel Pirciog.El a mai precizat ca in cazul politei Casco Europa, raportul calitate-pret este mult mai echilibrat si ofera o acoperire maxima.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1380 ori