Vand masini second-hand in rate, cu dobanzi de 15% si fara avans

Luni, 07 Septembrie 2009, ora 15:14
73078 citiri
Vand masini second-hand in rate, cu dobanzi de 15% si fara avans

Dealerul auto AAA New Kopel vinde masini la mana a doua in rate fixe si fara avans, in urma unui parteneriat incheiat cu compania de credite de consum Cetelem, au anuntat cele doua companii.

Astfel, clientii pot cumpara masini second-hand fara sa fie nevoie sa plateasca avans, creditul in lei putand fi incheiat pe o perioada de cel mult 10 ani, la o rata fixa a dobanzii de 15% pe an, se arata in comunicat.

“Ne-am propus sa ne sustinem clientii deoarece, in ciuda situatiei economice actuale, nevoia achizitionarii de masini second hand exista, ramanand chiar la acelasi nivel cu perioada similara a anului trecut. Cu noul produs cu avans 0%, clientii nostri au acum posibilitatea de a intra in posesia masinii dorite, platind-o in rate lunare fara a fi stresati de avansul initial pe care, de obicei, nu il poseda si fara a fi expusi schimbarilor de schimb valutar,” a declarat Dudy Perry, General Manager AAA NEW KOPEL.

AAA New Kopel este o companie cu capital mixt (joint-venture) intre societatea de leasing operational Sixt New Kopel si dealerul de masini AAA Auto Group.

Sixt New Kopel este prezenta pe piata din Romania din 2005 si ofera servicii de leasing operational si inchirieri de masini (rent-a-car), iar la finalul lui 2008 inregistra contracte de peste 80 milioane euro. Sixt New Kopel are in prezent birouri deschise in Bucuresti, Iasi, Bacau, Constanta, Timisoara, Cluj Napoca, Sibiu si Brasov si a deschis anul trecut divizia de masini auto second-hand.

Gabriela Garjoaba

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#avans, # rata, # dobanda, # masina , #Auto second