Top cele mai vandute masini second hand din 2012

Miercuri, 27 Iunie 2012, ora 08:16
6330 citiri
Top cele mai vandute masini second hand din 2012

Piata auto din Romania este "zguduita" de o noua taxa auto care vizeaza masinile second hand. Taxa a fost amanata pana in 2013, proprietarii avand un ragaz pentru a-si vinde masinile.

Cei care ar putea avea de castigat de pe urma acestui "ragaz" sunt clientii interesati sa isi cumpere o masina second hand, intrucat, cel mai probabil, oferta pe acest segment va creste in acest an.

Taxa de prima vanzare pentru masinile inmatriculate inainte de ianuarie 2007 va intra in vigoare in ianuarie 2013. Pana atunci, cumparatorii trebuie sa achite doar taxa de poluare, redusa cu 25%.

Iata care sunt cele mai fiabile masini second-hand din fiecare clasa, potrivit unui clasament Marketwatch.

Sedan de clasa medie: Nissan Altima

Cu un design refacut in totalitate in 2007, modelul sedan Nissan Altima este echipat cu un motor V6. Nissan combina in modelul Altima, produs intre 2005-2010, elementele tehnice de inalta clasa cu un design ultramodern si tehnici de eficientizare a consumului.

Sedan de clasa medie superioara: Hyundai Azera

Modelul sedan Hyundai Azera, inclus in categoria sedan se regaseste in acest top datoria raportului intre calitate si pret. Desi masina este o investitie profitabila pe termen lung, specialistii recomanda ca inainte de a o achizitiona sa verificati care sunt imbunatatirile pe care trebuie sa i le aduceti.

Clasa Coupe: BMW 3 Series

Modelul BMW 3 reuneste toate calitatile pe care trebuie sa le aiba un coupe. "Este un model sportiv, dar si elegant, fiind o masina mai practica decat un sedan, dar nu suficient pentru a fi denumita o masina sport", au precizat analistii Edmunds.

Wagon: Pontiac Vibe

Pontiac Vibe, o masina practica, este o alegere potrivita daca sunteti in cautarea unui model de dimensiuni compacte, cu o utilizare eficienta a spatiului. Desi are aceleasi componente tehnice cu Toyota Matrix, Vibe este un model mult mai accesibil, sunt de parere expertii Edmunds. Acestia cred ca sansele de a gasi un Pontiac Vibe second-hand in conditii bune sunt mult mai mari decat de a gasi un Matrix.

SUV:Honda CR-V

"Utilizare eficienta a spatiului, si a comsumului de carburant, Honda CR-V este o masina usor de condus si de intretinut. CR-V este o masina potrivita pentru nevoile unei familii intrucat are la fel de mult spatiu pentru pasageri si bagaje ca SUV de mari dimensiuni", cred editorii Edmunds.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#masini second hand, #modele masini second hand, #brand masini second hand , #Auto Romania