Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Peste 20,000 de soferi au platit amenda auto din telefon

Peste 20,000 de soferi au platit amenda auto din telefon

La un an de la lansarea serviciului "Plateste amenda" in cadrul aplicatiei de mobil Auto.ro, s-au inregistrat peste 20,000 de plati ale amenzii de circulatie prin card bancar direct din telefon.

97% dintre soferii amendati au achitat jumatate din minimul amenzii prevazute de lege, fiindu-le mai usor sa se incadreaze in termenul de 2 zile lucratoare de la data primirii procesului verbal de constatare a contraventiei, deoarece au avut posibilitatea sa o plateasca la orice ora si de oriunde, inclusiv in weekend si in afara programului de lucru.

Valoarea maxima a amenzilor de circulatie auto platite a fost de 1,050 de lei, achitate la jumatate in termenul de 2 zile lucratoare. Astfel, aplicatia de mobil Auto.ro ajuta soferii din Romania sa se incadreze in termen si sa evite plata sumei dublate. Un alt avantaj major este evitarea necesitatii de a se deplasa si de a sta la cozi in vederea realizarii platii amenzii.

Procesul de plata a amenzii auto din aplicatia de mobil este simplu, rapid si sigur: soferii completeaza datele procesului verbal, aleg domiciliul fiscal, achita prin card bancar si primesc confirmarea, respectiv dovada platii prin e-mail.

Serviciul de plata a amenzii auto este furnizat de Libra Internet Bank in parteneriat cu aplicatia Auto.ro. Tranzactiile se proceseaza rapid si sigur, dovada platii amenzii putand fi regasita cu usurinta pe e-mail in caz de necesitate.

"Tehnologia ne da posibilitatea sa accedem la servicii de plata mai avansate, care sa raspunda adecvat stilului de viata tot mai alert si dinamic al utilizatorilor.

Sistemul de plata a amenzii cu telefonul mobil s-a dovedit a fi foarte apreciat de utilizatori pentru utilitatea pe care o ofera.

Vom continua sa lansam si alte servicii utile de plati in domeniul auto, ca o continuare logica a suitei de plati deja existente: Taxa de pod, Rovinieta, RCA, Parcare", a declarat Sergiu Gamureac, Director Executiv Auto.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1754 ori