Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Masinile duse la inspectia tehnica, fotografiate

Masinile duse la inspectia tehnica, fotografiate

Masinile care nu au inspectia tehnica periodica facuta la statiile autorizate de RAR vor fi radiate din circulatie imediat, fara avertisment. Verificarea va fi la randul ei mai riguroasa si mai facila cu ajutoul unei baze de date speciale. Masinile care fac revizia sunt fotografiate si inregistrate in aceasta baza de date.Potrivit autoritatilor, incepand cu data de 21 decembrie 2005 statiile care efectueaza inspectii tehnice periodice trebuie sa aiba in dotare un aparat foto digital pentru a inregistra prezenta autovehiculului la statia de ITP.

In prezent se lucreaza la o baza de date comuna a Registrului Auto Roman, Politiei si firmelor de asigurari. Noile reguli ii vizezaza nu numai pe soferii care nu obtin inspectia anuala, ci si pe cei care o obtin ilegal, fara sa se prezinte cu masina la statiile autorizate.

Realitatea TV

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1157 ori