Duster depaseste vanzarile Logan pe piata locala

Marti, 20 Martie 2012, ora 10:04
1950 citiri
Duster depaseste vanzarile Logan pe piata locala

Pentru prima data in era "Renault" a Dacia, modelul Logan nu s-a mai clasat in februarie pe prima pozitie in clasamentul celor mai bine vandute automobile de pe piata locala, fiind depasit de SUV-ul Duster cu mai bine de 130 de unitati, conform statisticilor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA).

Si anul trecut Duster s-a aflat pe podium in ceea ce priveste vanzarile, dar pe locul al doilea, dupa Logan, dar inaintea modelelor de import.

Preluarea conducerii in topul vanzarilor vine in contextul in care in primele doua luni ale anului nu a fost "in functiune" programul "Rabla", prin care Logan inregistreaza cele mai importante volume.

Pretul mediu al unui Duster este de aproximativ 15.000 de euro pe piata locala, in timp ce modelul Logan se comercializeaza cu circa 7.500 de euro.

"In aproape doi ani de la lansarea sa, Duster a demonstrat ca este o masina fiabila pe care se poate conta oricand. Acest lucru a contat foarte mult mai ales in luna februarie a acestui an, atunci cand multe drumuri au fost inchise, iar pe cele deschise se circula cu dificultate", a spus Constantin Stroe, vicepresedintele Automobile Dacia.

Stroe a subliniat ca nu este "deloc multumit de volumele scazute ale celor doua modele, iar <> de pozitii intre Duster si Logan este una de moment, pana cand piata locala va reveni pe crestere".

Bogdan Apahidean, directorul general al firmei de leasing operational Leaseplan, declara recent ca vor exista firme in piata care se vor reorienta catre flote de Duster, pentru ca angajatii lor sa nu aiba probleme in a ajunge la serviciu.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#vanzari Duster Romania, #vanzari Logan Romania, #pret Duster, #pret Logan , #Auto Romania