Cum scapam de cozile pentru obtinerea fisei medicale pentru permisul auto

Luni, 18 Septembrie 2017, ora 13:47
1607 citiri

Birocratia ramane una dintre cele mai mari probleme cu care ne confruntam zi de zi. Desi Romania face parte din Uniunea Europeana, suntem pusi sa asteptam la cozi interminabile, in dreptul vreunui birou din administratia locala, iar la urma aflam ca trebuie sa repetam statul la coada la o alta institutie.

Imbulzeala la ghiseele pentru pasapoarte si la unitatile de primiri Urgente ale spitalelor au devenit deja legendare in peisajul romanesc.

O situatie similara o vei intalni la marea majoritate a policlinicilor din tara, de unde trebuie sa obtii fisa medicala pentru permisul auto.

Fie ca vrei sa obtii permisul auto sau vrei sa il reinnoiesti, risti sa pierzi ore intregi la o coada interminabila, iar daca ti-a trecut prin minte ca te poti invoi o ora de la munca pentru a rezolva problema, mai bine te lasi batut.

Principala cauza este de obicei aceea ca la aceleasi cabinete unde trebuie sa iti faci analize necesare examenului pentru permisul auto sunt programate zilnic sute de persoane cu diferite afectiuni.

Altfel spus, problemele sutelor de oameni aflati inca de la primele ore la usa cabinetelor medicale, sunt de obicei mai grave decat "problema" ta. Si totusi, in acest caz, si tu ai o problema. Ce iti ramane de facut.

Indicat este sa te interesezi in judetul tau care sunt toate unitatile de asistenta medicala autorizate pentru examinarea necesara scolii de soferi. Astfel, vei constata ca exista zeci de cabinete particulare acreditate sa intocmeasca fisa medicala pentru permisul auto, ca o alternativa la policlinicile de stat.

Apoi, poti studia pagina de Internet a respectivelor cabinete pentru a vedea care este cel mai apropiat de locuinta sau locul tau de munca, ce program au si daca au cumva vreo oferta. De exemplu, in Bucuresti vei gasi cabinete medicale care vin cu diverse oferte de pret pentru fisa medicala pentru permisul auto. Mai mult decat atat, iti vor spune dinainte cat vei avea de asteptat, obligandu-se ca atunci cand nu se vor tine de cuvant sa iti returneze 50 % din pretul platit pentru fisa medicala pentru permis.

Alte oferte acordate de aceste clinici se refera la discounturi la consultatii medicale pentru cei care vin sa isi faca fisa necesara permisului auto.

Aici ti se vor efectua toate examinarile clinice necesare pe specialitati medicale, conform prevederilor legislative in vigoare (Medicina interna, ORL, Oftalmologie, Ortopedie/Chirurgie, Neurologie, Psihiatrie) in aceeasi zi, medicii fiind prezenti in acelasi interval orar.

De asemenea, se va efectua examinarea psihologica, in urma careia vi se va elibera avizul psihologic in aceeasi zi si in cadrul aceluiasi interval orar cu celelalte specialitati medicale, beneficiarii trecand prin rotatie la toate cabinetele medicale, inclusiv la evaluarea psihologica.

Certificatul medical pentru permis auto va fi incheiat in aceeasi zi de catre medicul coordonator al clinicii si va avea stampila institutiei, autorizata de catre Directia de Sanatate Publica si Politia Rutiera, pacientul primind la finalul consultatiilor certificatul medical complet.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
Dacă ai reușit să economisești o anumită sumă de bani și cauți soluții de a o multiplica, ai ajuns unde trebuie. Totuși, înainte de a lua o decizie, este important să stabilești ce...
Vezi aici detalii despre uși de interior cu geam - unde sunt perfect integrate?
Vezi aici detalii despre uși de interior cu geam - unde sunt perfect integrate?
Indiferent că sunt de interior sau de exterior, cu geam sau fără, ușile de interior reprezintă un element definitoriu pentru siguranța și confortul casei tale. Când vine vorba despre...
#fisa medicala permis auto , #Auto Romania