Cele mai bune oferte de masini in martie

Vineri, 23 Martie 2012, ora 09:45
2289 citiri
Cele mai bune oferte de masini in martie

Producatorii si dealerii auto au inceput primavara cu reduceri de preturi pentru modele variate si pentru toate buzunarele.

Dacia are oferte pentru toate modele sale, inclusiv popularele Logan si Duster. Astfel, pana la sfarsitul lunii martie, puteti cumpara o masina din seria limitata Duster Prestige 1.6 l 16v la pretul de 11.250 de euro, cu TVA inclus.

Masina este dotata cu aer conditionat, patru airbag-uri, ABS si AFU, directie asistata, mp3 player cu satelit de comanda pe volan, USB si Bluetooth, precum si accesorii din piele.

Tot in martie, producatorul roman a lansat si seria limitata Sandero Story, care poate fi achizitionata prin programul Rable 2012 la pretul de 6.150 de euro cu TVA. Daca sunteti deja proprietarul unui autoturism Dacia, primiti o reducere suplimentara de 500 de euro la achizitia unui autoturism nou. Nu in ultimul rand, masina poate fi cumparata prin oferta de finantare in rate de 42 euro/luna.

Cititi mai multe despre Cele mai bune oferte de masini in martie pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#oferte masini, #vanzare masini martie, #pret masini martie , #Auto Romania