Ce trebuie sa stii inainte sa apelezi la un serviciu de inchirieri auto in Bucuresti oferit de Promotor Rent a Car

Miercuri, 15 Noiembrie 2017, ora 14:13
1629 citiri
Ce trebuie sa stii inainte sa apelezi la un serviciu de inchirieri auto in Bucuresti oferit de Promotor Rent a Car

Inchirierile auto se numara printre serviciile care prezinta inca un element de noutate pe piata din Romania. Astfel, cei mai multi dintre clientii care vor sa inchirieze o masina pentru prima data vin la firma de inchirieri auto cu un set de intrebari legate de procesul prin care se inchiriaza o masina.

Mai jos, va prezentam cateva dintre cele mai importante conditii pe care trebuie sa le indeplinesti si beneficiile pe care le ai atunci cand apelezi la serviciile de inchirieri masini oferite de Promotor Rent a Car Bucuresti.

Conditii pe care trebuie sa le indeplinesti

Atunci cand inchiriezi o masina, trebuie sa indeplinesti o serie de conditii care sunt mai mult sau mai putin evidente. De exemplu, persoana care incheie contractul de inchiriere trebuie sa aiba permis de conducere cu o vechime de minim 12 luni si varsta minima de 21 de ani.

Totodata, compania trebuie instiintata cu privire la penalizarile primite de sofer in ultimele luni. In cazul in care doriti sa apelati la un serviciu de inchirieri auto Bucuresti, mai trebuie sa stiti ca va trebui sa prezentati, pe langa permisul de conducere, si documentele de identitate (carte de identitate, pasaport etc).

Beneficii la inchirierea unei masini in Bucuresti

Daca iti doresti sa inchiriezi o masina in Bucuresti, vei avea surpriza mai multor beneficii la care nu te-ai asteptat.

Pe langa faptul ca te poti bucura de flexibilitate si confort, Promotor Rent a Car Romania ofera clientilor periodic mai multe tipuri de discounturi si posibilitatea de a parcurge un numar nelimitat de kilometri, fara a plati o taxa suplimentara.

De asemenea, clientii pot beneficia de si mai multe avantaje in cazul in care rezervarea se face din timp. In plus, pretul de inchiriere scade cu cat perioada de inchiriere auto este mai mare.

Alte informatii legate de inchirierile auto Bucuresti

Chiar daca apelati la un serviciu de inchirieri masini in Bucuresti, puteti sa va bucurati de masina fara a fi nevoie sa o returnati tot la reprezentata Promotor Rent a Car din Bucuresti, Astfel, prin intermediul serviciului de relocare, Promotor Rent a Car ofera clientilor posibilitatea de a lasa masina in orice alt oras, contra unei taxe suplimentare.

De asemenea, daca va ganditi sa iesiti cu masina din tara, acest lucru poate fi posibil, in cazul in care se stabileste un acord cu reprezentatii firmei.

In exclusivitate pentru Otopeni si Bucuresti, Promotor Rent a Car Otopeni ofera asistenta rutiera si informatii utile soferilor, la orice ora din zi si din noapte.

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...
#rent car Otopeni, #inchirieri masini aeroport , #Auto Romania