CSA are un nou presedinte, pentru urmatorii 5 ani. Afla cine este

Marti, 23 Octombrie 2012, ora 13:03
1564 citiri
CSA are un nou presedinte, pentru urmatorii 5 ani. Afla cine este

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului a votat, marti, cu 246 de voturi pentru si doua impotriva numirea lui Daniel Tudor pentru functia de presedinte al Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor.

Daniel Tudor a fost singura propunere pentru functia de presedinte al Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, pentru un mandat de cinci ani. Numirea sa in acest post a fost sustinuta de USL, scrie Newsin.

Decizie fara precedent: Seful CSA, revocat din functie de Parlament

Fostul presedinte CSA, Catalin Buzoianu a fost revocat din functie saptamana trecuta, o decizie fara precedent pentru aceasta institutie.

Revocarea a fost supusa la vot, in cadrul sedintei celor doua comisii de buget-finante ale Parlamentului. 222 de parlamentari au votat pentru, in timp ce trei au votat impotriva.

"In decursul acestui an a trebuit sa fac fata unor situatii anormale, cu care m-am comportat. Societati obisnuite sa lucreze fara sa respecte regulile elementare, fara sa respecte asiguratii. De toate acestea este vinovat guvernul", a declarat Buzoianu, intr-o interventie la Digi24.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Daniel Tudor presedinte CSA, #nou presedinte CSA, #CSA vot presedinte , #Stiri Asigurari