Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ce au in comun o asigurare de viata si... o floare in ghiveci?

Ce au in comun o asigurare de viata si... o floare in ghiveci?

Asa, repejor, parca nu ne vine in mine un raspuns evident. Dar daca ne gandim la noua asigurare de viata Dinamic Invest de la Allianz-Tiriac, raspunsul ar fi: ambele infloresc daca le acorzi grija si atentia cuvenita.

Stim cu totii de ce are nevoie o floare pentru a creste: de atentie, de implicare, de apa, de lumina... si chiar de un strop de iubire. Si noua asigurare de viata e la fel. Asigurarea de viata Dinamic Invest este o asigurare cu componenta investitionala - adica o parte din suma platita acopera o asigurare de viata, iar o alta parte este transformata in investitie.

Cum functioneaza partea investitionala?

SIMPLU - Inca de la inceput iti vei alege, cu atentie, programele in care vei dori sa investesti - in functie de inclinatia ta catre risc (scazuta, medie, crescuta) si de obiectivele tale.

Apoi, ca de o floare, ce creste mare si frumoasa, va trebui sa ai grija din cand in cand de investitia ta. Sa ii urmaresti progresul, sa decizi, eventual, o suplimentare a investitiei initiale, pentru a creste valoarea contului tau de investitii.

Dupa un timp, floarea te va incanta cu coloritul, cu gingasia si cu parfumul ei. Si asigurarea Dinamic Invest iti va oferi bucurie, la maturitatea contractului: o suma de bani pe care poti sa o folosesti asa cum iti doresti si asa cum ai visat.

Vorbeam la inceput de un strop de iubire. Pe langa investitie, asigurarea de viata Dinamic Invest iti mai ofera ceva: protectie financiara pentru cei dragi. Ei sunt protejati financiar in cazul unui eveniment nefericit petrecut cu tine, asa cum face o asigurare de viata in mod normal.

Mai mult decat atat, poti alege ca tu si cei dragi tie sa beneficiati de protectie financiara si in alte situatii, ca de exemplu: in caz de spitalizare/interventii chirurgicale ca urmare a unui accident si/sau boli, incapacitate temporara de munca din accident, afectiuni medicale grave, invaliditate permanenta, etc.

Concluzia: pentru mai multa bucurie in viata ta alege o planta in ghiveci, pentru protectie financiara si oportunitatea efectuarii de investitii cu scopul suplimentarii veniturilor tale, alege asigurarea de viata Dinamic Invest de la Allianz-Tiriac. Sau, de ce nu, alege-le pe amandoua...

Click aici daca doresti sa afli mai multe despre Dinamic Invest.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1972 ori