Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Aviva Romania a lansat doua tipuri de polite de asigurare

Aviva Romania a lansat doua tipuri de polite de asigurare

Compania de asigurari Aviva Romania a lansat marti doua tipuri de polite de asigurare care acopera riscul financiar in caz de deces, pierderea capacitatii de munca, invaliditate permanenta sau temporara. Prima polita, denumita A"CompletA" consta intr-un plan de asigurare de viata prin care firma preia riscul financiar asociat pierderii vietii survenite din orice cauza, precum si in eventualitatea unei invaliditatii permanente sau temporare a asiguratului pe durata derularii contractului.

Polita permite conversia intr-un produs de investitie si protectie. Primele de asigurare sunt platibile atat in dolari, cat si in euro. Contractul, incheiat pe o perioada de 5 ani poate dura cel mult pana la implinirea varstei de 65 de ani de catre asigurat. Nefumatorii si cei care au sume asigurate mari beneficiaza de reduceri.

Firma pune la dispozitie si optiuni suplimentare ce pot fi adaugate la aceasta polita de baza, cum ar fi cele legate de boli critice, invaliditate totala si permanenta, deces din accident, invaliditatea partiala in urma unui accident, incapacitate temporara de munca, scutire de la plata primelor, cresterea garantata a sumei asigurate.

Cea de-a doua polita este o asigurare prin care compania preia riscul financiar in cazul pierderii vietii sau incapacitatii de munca a asiguratului in urma unui accident. Primele de asigurare se platesc in lei si nu este necesara o evaluare medicala inainte de incheierea contractului. Durata contractului este de un an cu posibilitate de prelungire pana la varsta de 65 de ani a asiguratului.

Principalul actionar al Aviva Romania este Commercial Union International Holdings Limited (Marea Britanie), cu 99,9978% din titluri, cea care da si numele firmei romanesti de Comercial Union Asigurari de Viata Romania.

Grupul britanic Aviva este unul dintre cei mai importanti furnizori de asigurari de viata si pensii din Europa.

BLOOMBIZ - PORTALUL TAU DE AFACERI!

Abonati-va la newsletter!

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 986 ori