Afacerile BCR Asigurari s-au situat anul trecut la acelasi nivel din 2009

Marti, 11 Ianuarie 2011, ora 14:35
1591 citiri
Afacerile BCR Asigurari s-au situat anul trecut la acelasi nivel din 2009

BCR Asigurari Vienna Insurance Group (VIG) a incheiat anul trecut cu un nivel al primelor brute subscrise apropiat de cel din 2009, iar pentru acest an compania mizeaza pe o usoara crestere fata de 2010, a declarat marti presedintele directoratului companiei, Mihail Tecau, informeaza NewsIn.

In 2009, BCR Asigurari a inregistrat venituri din prime de asigurare de 594,1 milioane lei.

"Potrivit datelor preliminare pentru 2010, suntem aproape de rezultatele inregistrate in 2009. Ne-am propus o crestere usoara a veniturilor din prime pentru acest an fata de 2010, in conditiile in care se estimeaza o stagnare a subscrierilor la nivelul pietei in 2011", a mentionat Tecau.

BCR Asigurari a lansat polita Casco Plus la sfarsitul lunii iulie 2010, iar pana in decembrie anul trecut au fost vandute 4.150 de polite, cu subscrieri de 2,5 milioane euro.

"Pentru acest an estimam ca vom incheia aproximativ 10.000 de polite Casco Plus, in conditiile in care la sfarsitul primelor sase luni de la lansarea politei au fost incheiate circa 4.150 de polite", a declarat marti membrul directoratului BCR Asigurari, Sergiu Loghin.

De asemenea, BCR Asigurari a lansat o aplicatie pentru telefoanele de tip Apple Iphone, care ofera posibilitatea asiguratului sa trimita informatii preliminare despre dauna direct catre Centrul de Daune al asiguratorului, procesul de solutionare a daunei devenind astfel mai rapid.

Aceasta aplicatie poate fi descarcata si utilizata pentru inceput numai pe telefoanele de tip Apple Iphone si este oferita fara niciun cost asiguratilor BCR Asigurari care detin o polita de asigurare Casco Plus.

Prin utilizarea noii aplicatii iPhone Insurance Assistance, clientii BCR Asigurari pot apela gratuit, direct de pe telefonul mobil, serviciul de asistenta rutiera (inclus in asigurarea Casco Plus), in orice loc din tara si din Europa.

Clientii BCR Asigurari care au o astfel de aplicatie pe telefonul mobil pot aviza dauna la call center-ul BCR Asigurari VIG si pot face programarea la service.

De asemenea, mai pot vizualiza (in sistem harta GPS) toate agentiile BCR Asigurari VIG.

Totodata, pot sa incheie asigurari, prin emitere electronica, completand datele personale direct de pe telefonul mobil. Utilizatorii aplicatiei au o acoperire teritoriala pentru Casco si Asistenta Persoane in Europa, Rusia si Turcia, iar pentru Asistenta Rutiera in Europa, Turcia, Israel (exclus Ucraina).

Creatorul Start-Up Nation, Florin Jianu, a recunoscut: "Nu-și atinge potențialul". Adrian Negrescu, tranșant: "E o problemă de viziune economică"
Creatorul Start-Up Nation, Florin Jianu, a recunoscut: "Nu-și atinge potențialul". Adrian Negrescu, tranșant: "E o problemă de viziune economică"
Dezbaterile referitoare la utilitatea Start-Up Nation continuă. Prin intermediul acestui program, Guvernul își propune să creeze mii de antreprenori, printr-un ajutor de 50.000 de euro,...
Start-Up Nation 2024, aspru criticat. Verdictul specialiștilor: „Un măr otrăvit”. Marile „hibe” ale programului de sprijin pentru noii afaceriști
Start-Up Nation 2024, aspru criticat. Verdictul specialiștilor: „Un măr otrăvit”. Marile „hibe” ale programului de sprijin pentru noii afaceriști
Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a lansat în dezbatere publică două proiecte de ghid al solicitantului pentru programul Start-Up Nation 2024, program prin intermediul căruia...
#afaceri, #aplicatii, #asigurari, #bcr, #daune , #CASCO

Curs valutar

1 EUR = 4.9771 RON

-0.0001

1 USD = 4.6576 RON

0.0516
  1. Cum arată un calcul al salariului minim în funcție regulile UE. Ultima creștere încearcă o aproximare a directivei din 2022, pe ultima sută de metri
  2. Ce se întâmplă cu popririle angajaților și cu concediile medicale după creșterea salariului minim. Efectele puțin discutate