Afacerile BCR Asigurari s-au situat anul trecut la acelasi nivel din 2009

Marti, 11 Ianuarie 2011, ora 14:35
1591 citiri
Afacerile BCR Asigurari s-au situat anul trecut la acelasi nivel din 2009

BCR Asigurari Vienna Insurance Group (VIG) a incheiat anul trecut cu un nivel al primelor brute subscrise apropiat de cel din 2009, iar pentru acest an compania mizeaza pe o usoara crestere fata de 2010, a declarat marti presedintele directoratului companiei, Mihail Tecau, informeaza NewsIn.

In 2009, BCR Asigurari a inregistrat venituri din prime de asigurare de 594,1 milioane lei.

"Potrivit datelor preliminare pentru 2010, suntem aproape de rezultatele inregistrate in 2009. Ne-am propus o crestere usoara a veniturilor din prime pentru acest an fata de 2010, in conditiile in care se estimeaza o stagnare a subscrierilor la nivelul pietei in 2011", a mentionat Tecau.

BCR Asigurari a lansat polita Casco Plus la sfarsitul lunii iulie 2010, iar pana in decembrie anul trecut au fost vandute 4.150 de polite, cu subscrieri de 2,5 milioane euro.

"Pentru acest an estimam ca vom incheia aproximativ 10.000 de polite Casco Plus, in conditiile in care la sfarsitul primelor sase luni de la lansarea politei au fost incheiate circa 4.150 de polite", a declarat marti membrul directoratului BCR Asigurari, Sergiu Loghin.

De asemenea, BCR Asigurari a lansat o aplicatie pentru telefoanele de tip Apple Iphone, care ofera posibilitatea asiguratului sa trimita informatii preliminare despre dauna direct catre Centrul de Daune al asiguratorului, procesul de solutionare a daunei devenind astfel mai rapid.

Aceasta aplicatie poate fi descarcata si utilizata pentru inceput numai pe telefoanele de tip Apple Iphone si este oferita fara niciun cost asiguratilor BCR Asigurari care detin o polita de asigurare Casco Plus.

Prin utilizarea noii aplicatii iPhone Insurance Assistance, clientii BCR Asigurari pot apela gratuit, direct de pe telefonul mobil, serviciul de asistenta rutiera (inclus in asigurarea Casco Plus), in orice loc din tara si din Europa.

Clientii BCR Asigurari care au o astfel de aplicatie pe telefonul mobil pot aviza dauna la call center-ul BCR Asigurari VIG si pot face programarea la service.

De asemenea, mai pot vizualiza (in sistem harta GPS) toate agentiile BCR Asigurari VIG.

Totodata, pot sa incheie asigurari, prin emitere electronica, completand datele personale direct de pe telefonul mobil. Utilizatorii aplicatiei au o acoperire teritoriala pentru Casco si Asistenta Persoane in Europa, Rusia si Turcia, iar pentru Asistenta Rutiera in Europa, Turcia, Israel (exclus Ucraina).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare a imaginilor: JPEGli
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare a imaginilor: JPEGli
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare pentru imagini, denumită JPEGli, care promite să revoluționeze modul în care fotografiile sunt afișate și gestionate pe internet....
#afaceri, #aplicatii, #asigurari, #bcr, #daune , #CASCO