Cifra de afaceri a BCR asigurari a crescut in 2011. Afla catalizatorul

Vineri, 18 Noiembrie 2011, ora 14:01
2459 citiri
Cifra de afaceri a BCR asigurari a crescut in 2011. Afla catalizatorul

BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group a subscris in primele noua luni din 2011 prime brute in valoare de 262,2 milioane lei, in crestere cu 13,7% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

"Jumatate din clientii companiei au ales asigurarile de protectie si economisire, cealalta jumatate optand pentru asigurari cu componenta investitionala. In topul preferintelor pentru asigurarile de protectie si economisire se intalnesc rentele pentru copii. In ceea ce priveste asigurarile cu componenta investitionala, noile emisiuni BCR Garant s-au bucurat de un real succes", se arata in comunicat de presa citat de Newsin.

In primele noua luni ale acestui an, BCR Asigurari de Viata a platit clientilor sai beneficii in valoare de 21,9 milioane lei pentru evenimentele asigurate. Marja de solvabilitate a fost de 1,54%, fata de nivelul minim cerut de lege care este 1. Profitul companiei a atins 16,62 milioane lei.

"Rezultatele inregistrate in primele noua luni ale acestui an se inscriu in trendul prognozat pentru aceasta perioada si ne reconfirma pozitia de lider banc assurance si companie stabila pe piata romaneasca a asigurarilor de viata", a declarat presedintele Directoratului BCR Asigurari de Viata, Florina Vizinteanu.

Pe piata romaneasca, Vienna Insurance Group detine companiile BCR Asigurari de Viata, BCR Asigurari, Omniasig si Asirom.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bcr asigurari, #cifra afaceri BCR asigurari, #profit 2011 BCR Asigurari , #Broker asigurari