UNIQA Asigurari are un nou vicepresedinte

Miercuri, 05 Septembrie 2012, ora 12:46
1747 citiri
UNIQA Asigurari are un nou vicepresedinte

Consiliul de Supraveghere al UNIQA Asigurari de viata l-a numit pe Paul Cazacu in pozitia de vicepresedinte Directorat, acesta urmand sa ocupe in continuare si pozitia de Chief Financial Officer (CFO) al companiei.

Paul Cazacu are o experienta de peste zece ani in domeniul financiar, alaturandu-se echipei UNIQA Asigurari de viata in luna septembrie 2011.

Anterior, a activat in compania de consultanta si audit KPMG, fiind membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania si al Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) - UK.

In prezent, UNIQA ofera servicii complete de asigurari in Romania, avand in portofoliu atat produse de asigurari generale, cat si de asigurari de viata.

In 2011, UNIQA Group a inregistrat prime brute subscrise in valoare de 5,349 miliarde de euro.

Compania are aproximativ 20.000 de angajati si agenti, 7,5 milioane de clienti si 16,5 milioane de polite in toate cele 21 de piete regionale.

In Romania, UNIQA a achizitionat in 2008 integral Unita, compania schimbandu-si ulterior numele in UNIQA Asigurari. Unita, infiintata in 1990 in Timisoara, a fost prima companie privata de asigurari din Romania.

In prezent, capitalul social al companiei UNIQA Asigurari este de 432,27 milioane de lei, dupa ce la inceputul acestui an acesta a fost majorat cu 172 milioane lei (circa 40 milioane euro).

Uniqa Asigurari si-a majorat capitalul social cu 66%

In 2010, UNIQA Group patrunde si pe piata de asigurari de viata din Romania, prin compania UNIQA Asigurari de viata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#UNIQA Asigurari conducere, #vicepresedinte Directorat UNIQA Asigurari, #UNIQA Asigurari capital social , #Asigurari private