Continutul video este viitorul, atat pentru companiile care activeaza in online, cat si pentru artisti care fac din talentul lor un business. Si nu oricare, ci unul profitabil.
Pentru ca se apropie Mastering The Music Business (MMB), am stat de vorba cu Andras Bodrogi, Certified YouTube Specialist si New Media Consultant despre continutul video si importanta sa.
Am aflat, astfel, cateva dintre secretele pe care le va dezvalui in cadrul workshop-ului pe care il va sustine la Bucuresti.
"Imi doresc sa deschid noi orizonturi si noi perspective legate de crearea si activarea de continut. De-a lungul timpului am strans mai multe metode si teorii diferite ale marketingului de continut si le-am adaptat la continut legat de muzica", explica acesta.
Seminarul pe care il sustine se numeste "Boost Your Content" si ii invata pe participanti cum se creeaza mai mult continut in diferite formate pentru activitatea pe mai multe platforme; care sunt formatele relevante ale diferitelor platforme ca YouTube, Facebook, Instagram; cum poti economisi bani si timp daca planifici corect productia si cum sa multiplici continut nu doar in formatele video, ca sa ai suficient material pentru activarile de durata.
Cat de importanta este comunicarea online pentru artisti si pentru afacerile din online?
E inevitabila in zilele astea folosirea platformelor si a instrumentelor online ca sa ajungi la fani, la consumatori, sa comunici cu ei, sa creezi si sa distribui continut despre... mai mult
Joi, 27 Februarie 2020, ora 16:25
Google a anuntat, la finele saptamanii trecute, ca in locul comentariilor ce ar putea fi postate in versiunea de VR (realitate virtuala) a YouTube, vom putea comenta in timp real folosindu-ne vocea.
Vor fi create niste camere unde utilizatorii care urmaresc aceeasi filmare la 360 de grade, sincronizata, pot comenta asa cum ar vorbi cu cineva, in timp ce privesc, informeaza TechCrunch.
Practic, grupuri mici de oameni pot urmari aceeasi filmare si interactiona in timp real, ca si cum ar fi in aceeasi camera, explica Erin Teague, seful diviziei de realitate virtuala pentru YouTube.
Acestia vor fi reprezentanti sub forma unor avataruri, mai mentioneaza sursa.
Cel mai probabil, numarul acestor "camere" va fi limitat si deocamdata nu se stie daca oricine va putea comenta. Vom afla insa raspunsul la aceste intrebari anul acesta, cand facilitatea va fi disponibila, informeaza si The Verge.
Strategia nu e diferita de Oculus Rooms, creatie Facebook, care permite celor care privesc o inregistrare de realitate virtuala sa comenteze cu prietenii.
Citeste si:
Facebook face pasul spre realitatea virtuala - investeste o suma uriasaFacebook lanseaza prima sa aplicatie de realitate virtuala
A.S. ...citeste mai departe despre "YouTube pregateste realitatea virtuala cu comentarii rostite, nu scrise" pe Ziare.com mai mult
Luni, 22 Mai 2017, ora 17:15