Telefonul este un accesoriu important pentru toata lumea, iar fara el viata este destul de grea. Evolutia tehnologiei ne-a impins spre utilizarea sa in mod constant si nu putem face prea mare lucru fara el. Acum folosesti telefonul cand lucrezi, cand vrei sa comunici cu cei dragi si chiar cand vrei sa faci cumparaturi. Defectarea lui este o adevarata criza, mai ales daca iti depinde munca de el. Bucura-te de reparatii telefoane la preturi mici! Glassgsm iti ofera astfel de servicii in cel mai scurt timp.
Glassgsm este un service din Suceava ce se orienteaza catre dorintele clientilor si pe cele mai frecvente actiuni. Defectarea telefonului sau spargerea sticlei sunt de obicei cele mai dese, asadar aceste servicii sunt disponibile. Reparatiile pentru smartphone-uri impreuna cu decodarea telefonului pot fi solicitate in cadrul acestui service gsm.
Un altfel de service gsm pentru clienti!
Atunci cand ai adus telefonul la service, ai posibilitatea de a asista la repararea lui. Glassgsm se asigura in permanenta ca toti clientii beneficiaza de timp redus de asteptare, oricare ar fi problema. Bineinteles, daca telefonul are o defectiune mai ampla, timpul de asteptare va fi putin mai mare. Totusi, daca totul decurge conform planului, telefonul tau poate fi reparat in doar 30 de minute.
Pe site-ul www.glassgsm.ro ai la dispozitie toate serviciile la care poti apela. Tot pe site poti solicita si o oferta de pret, pentru a nu avea surprize neplacute. In functie de marca... mai mult
Luni, 02 August 2021, ora 14:24
Se vorbeste mult despre telefoanele legendare cu camera Nokia. Dar de ce au fost mai bune decat toate celelalte modele de telefoane? Iata primele 5 motive care i-au facut sa iasa in evidenta. Si, de asemenea, un ghid bun pentru ceea ce face o camera de telefon excelenta.
1. Senzori mari personalizati
In timp ce, in zilele noastre, majoritatea telefoanelor din acelasi segment au aceleasi senzori, Nokia obisnuia sa aiba senzori personalizati pentru flagship-urile lor si, uneori, chiar si pentru dispozitivele lor de mijloc, pe care nu le veti gasi pe niciun alt dispozitiv. De exemplu, senzorul imens 1 / 1,2" personalizat, gasit pe modelul 808 PV, care este inca cel mai mare senzor care a fost pus vreodata pe un telefon. Sau senzorul de 1 / 1,83" de pe N8, in comparatie cu senzorul mic 1 / 3,2" de pe iPhone 4. Sau senzorul de 1 / 2,5" care a debutat pe Lumia 1520.
Senzorii mari capteaza mai multa lumina, au o gama dinamica mai buna si creeaza mai bine bokeh, aka acea neclaritate de fundal. Sunt echivalentul motoarelor mari de masini si nu exista nicio inlocuire. Nu confundati megapixeli cu dimensiunea senzorului. Puteti avea un senzor imens cu megapixeli mici sau multi megapixeli pe un senzor mic. Cheia este echilibrul, iar Nokia il avea pe cel perfect.
2. Atentie la fiecare detaliu despre senzor, optica si diafragma
Un senzor mare nu este complet fara specificatii excelente, iar Nokia a acordat o atentie deosebita si acestora. Au fost inovatori in ceea ce... mai mult
Marti, 13 Aprilie 2021, ora 17:10
Momentul pentru divizia de telefoane mobile LG nu este cel mai bun si, potrivit unui raport Bloomberg, aceasta s-ar putea inchide dupa ce au esuat negocierile pentru o posibila achizitie de catre Volkswagen AG din Germania sau Vingroup JSC din Vietnam.
La inceputul anului, CEO-ul companiei LG Electronics, Kwon Bong-seok, mentionase ca va aduce o schimbare radicala a unitatii, deoarece afacerea cu smartphone-uri nu era profitabila pentru ei, intrucat timp de 23 de trimestre consecutive a inregistrat pierderi operationale.
Printre optiunile luate in considerare la acel moment se numarau vanzarea companiei, inchiderea sau reducerea acesteia, potrivit unui raport al publicatiei sud-coreene DongA, care avea acces la informatii dintr-o sursa din cadrul LG.
Confruntat cu aceasta panorama, acelasi mediu a consultat din nou surse directe, care au spus ca climatul advers pentru telefoanele mobile de la LG ar fi cauza faptului ca compania ar fi oprit lansarea de noi modele pentru prima jumatate a acestui 2021.
In septembrie anul trecut, marca a prezentat LG Velvet, un telefon high-mid-range cu care a fost marcat finalul seriei G, care era linia principala a companiei. Inainte de acest produs, compania lansase alte sapte generatii ale acestui telefon.
Anuntul ca LG vrea sa renunte la fabricarea telefoanelor mobile a fost comunicat in acelasi timp cu informatiile despre imposibilitatea de a gasi un cumparator pentru divizia de smartphone-uri, dupa ce sud-coreenii s-au... mai mult
Vineri, 26 Martie 2021, ora 18:00
Aplicatia WhatsApp, detinuta de Facebook, nu va mai functiona pe milioane de smartphone-uri de la miezul noptii, incepand cu data de 1 ianuarie 2021, din cauza unei actualizari.
Concret, este vorba despre smartphonurile care ruleaza cu sisteme de operare mai vechi de iOS 9, respectiv Android 4.0.3. Cei care detin astfel de device-uri trebuie sa isi actualizeze software-ul, daca este posibil, sau sa isi cumpere un telefon mobil mai nou.
Practic, orice iPhone 4 sau mai vechi, nu va mai putea rula aplicatia WhatsApp, deoareceacestea nu suporta actualizarea iOS 9.
Modelele iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 si iPhone 6S au fost lansate inainte de aparitia iOS 9, insa utilizatorii au posibilitatea de a face actualizarea sistemului de operare daca nu au facut inca acest lucru.
Printre telefoanele care opereaza cu sistemul Android care nu vor mai putea suporta aplicatia WhatsApp se numara Samsung Galaxy S2, HTC Desire si LG Optimus Black.
CITESTE SI:
Un angajat al unui spital din SUA a distrus cu buna intentie 500 de doze de vaccin anti-COVID. Masura luata de sefii unitatii medicale ...citeste mai departe despre "WhatsApp nu va mai functiona pe unele telefoane, de la 1 ianuarie 2021. Lista smartphonurilor pe care nu va mai rula aplicatia" pe Ziare.com mai mult
Joi, 31 Decembrie 2020, ora 21:33
Un nou virus le permite hackerilor sa comita fraude bancare prin intermediul telefoanelor mobile. Descoperirea a fost facuta de expertii Kaspersky. Acestia au stabilit ca troianul bancar poate captura date, manipula continutul telefonului si oferi control complet de la distanta.
Cercetatorii Kaspersky au descoperit un nou troian bancar. Numit Ghimob, acesta poate dezactiva optiunea de dezinstalare manuala, captura date, manipula continutul ecranului si oferi hackerilor control complet, de la distanta.
Potrivit expertilor, dezvoltatorii acestui troian mobil tipic, de acces la distanta (RAT), sunt foarte concentrati asupra utilizatorilor din Brazilia, dar au planuri mari de extindere pe tot globul.
Troianul bancar Ghimob atrage victimele sa instaleze fisierul rau intentionat printr-un e-mail care sugereaza ca persoana care il primeste are un fel de datorie. E-mailul include, de asemenea, un link pe care victima il acceseaza pentru a putea afla mai multe informatii, noteaza Descopera.ro.
Odata ce RAT-ul este instalat, malware-ul trimite un mesaj despre infectia reusita catre serverul sau. Mesajul include modelul de telefon, daca are sau nu activata blocarea ecranului si o lista a tuturor aplicatiilor instalate pe care malware-ul le poate afecta. In total, Ghimob poate spiona 153 de aplicatii mobile, in principal de la banci, companii fintech, criptomonede si schimburi.
Practic, Ghimob este un spion in buzunarul victimei. Dezvoltatorii pot accesa de la distanta... mai mult
Joi, 12 Noiembrie 2020, ora 05:20
Belgia a adoptat un sistem de urmarire a telefoanelor mobile pentru a limita aglomerarea statiunilor marine si a plajelor care se vor deschide oficial sambata, pentru sezonul de vara, transmite Reuters.
Orasele costiere belgiene nu doresc sa interzica turistilor sa vina, dat vor ca acestia sa se foloseasca e bunul simt, cum ar fi sa se orienteze catre un loc mai putin aglomerat sau sa opteze sa faca cumparaturi mai tarziu.
Cele 10 districte aflate de-a lungul litoralului vor detecta telefoanele mobile pe plaje si pe diguri si vor afisa informatii in timp real pe un site, cu coduri de la verde inchis pentru zonele calme si portocaliu pentru cele foarte aglomerate.
Un numar de 130 de senzori amplasati in orase vor indica oamenilor locurile aglomerate pe care ar trebui sa le evite. Site-ul va oferi si informatii despre cat de aglomerate vor fi statiunile i n zilele urmatoare.
Orasul Knokke-Heist a creat si marcaje pe plaje, pentru a crea suprafete de cate 3 metri patrati.
"Am creat asa-numite "bule pentru plaja", unde o familie sau un grup de prieteni pot sta impreuna in siguranta si vizualiza distanta la care ar trebui sa stea unii fata de altii", a declarat un consilier al orasului specializat in turism, Anthony Wittesaele.
Inotul in mare este interzis in Belgia in afara sezonului, cand patruleaza salvamarii. Pandemia de Covid-19 a intarziat deschiderea sezonului, care ar fi rebuit sa aiba loc in luna mai, pana in aceasta sambata. Sezonul se va incheia la... mai mult
Sambata, 27 Iunie 2020, ora 09:21
Comisarul european pentru piata interna, Thierry Breton, considera ca este "exclusa" impunerea in Uniunea Europeana de masuri coercitive de urmarire prin telefon in vedere trasarii lanturilor de contaminare cu noul coronavirus, transmite duminica AFP.
Breton a facut aceste remarci in contextul in care mai multe tari au indicat ca au in vedere, in perspectiva ridicarii restrictiilor impuse in ideea de a limita pandemia, o serie de aplicatii pentru telefonul mobil ce ar permite reperarea si avertizarea persoanelor care s-au aflat in contact cu o alta persoana, contaminata.
"Nici nu se pune problema, nu voi sustine niciodata, niciodata, masuri care sa fie coercitive", a declarat duminica Breton, in emisiunea Le Grand Jury, coorganizata de RTL, Le Figaro si LCI. Utilizarea acestor aplicatii trebuie sa se faca "exclusiv pe baza de voluntariat", a adaugat comisarul european.
In plus, aceste metode ar putea fi folosite "exclusiv de catre autoritatile sanitare. Imposibil pentru autoritatile judiciare, politie, comerciale, asigurari sa aiba acces", a subliniat Breton.
Este vorba de principii continute intr-un "instrumentar" al Comisiei Europene si care vizeaza stabilirea unei "linii directoare a ceea ce ne gandim ca ar trebui facut si ce nu ar trebui", cu obiectivul ca aceasta sa fie acceptata "in urmatoarele 10 zile de ansamblul statelor membre", a mai spus Breton.
"Vom propune linii rosii extrem de clare, evident cu acordul complet al agentiilor nationale pentru... mai mult
Duminica, 12 Aprilie 2020, ora 23:44
Parlamentarii europeni au votat joi, cu o larga majoritate, in favoarea introducerii unui incarcator universal pentru toate dispozitivele mobile din Europa, o masura criticata de grupul american Apple, producatorul telefoanelor iPhone, transmit Reuters si AFP.
Membrii Parlamentului European au aprobat, cu 582 de voturi pentru si 40 contra, o rezolutie care cere Comisiei Europene sa adopte, pana in luna iulie, un nou set de reguli care sa asigure ca europenii nu vor mai fi obligati sa cumpere noi incarcatoare pentru fiecare nou dispozitiv.
"Oferta excesiva de incarcatoare antreneaza costuri excesive si neplaceri pentru consumatori si de asemenea genereaza o amprenta ecologica inutila", sustin eurodeputatii in rezolutia adoptata joi la Bruxelles.
Ideea care vizeaza armonizarea incarcatoarelor pentru telefoane, tablete si alte dispozitive mobile, lansata in 2009 de Comisia Europeana, s-a lovit pana acum de reticenta industriei, chiar daca varietatea de incarcatoare disponibile s-a redus considerabil in ultimii 10 ani. De la aproximativ 30 in 2009, in prezent au ramas doar trei: conectorul Micro USB, care de mult timp echipeaza majoritatea telefoanelor, USB-C, o conexiune mai recenta, si Lightning, utilizata de Apple.
Chiar inainte de adoptarea acestei rezolutii, grupul Apple s-a opus in mod ferm oricarei reglementari europene, care ar "sufoca inovatia in loc sa o incurajeze si ar afecta consumatorii din Europa si economia in ansamblu". Gigantul american, care... mai mult
Vineri, 31 Ianuarie 2020, ora 10:37
In ciuda unui ultim trimestru cu rezultate record, Apple nu a reusit sa tina piept anul trecut producatorului chinez Huawei, care a trebuit sa se adapteze si limitarilor americane.
Desi nu au exact aceleasi cifre, studiile de piata a trei companii diferite de cercetare, Strategy Analytics, Counterpoint Research si Canalys, arata faptul ca Huawei a vandut mai multe smartphone-uri decat Apple anul trecut.
Aproximativ 240 de milioane de smartphone-uri a vandut Huawei in 2019, conform Canalys. In acelasi timp, vanzarile Apple se situeaza putin sub 200 de milioane de unitati.
Performanta Huawei este cu atat mai surprinzatoare cu cat a venit intr-un an in care a fost fortata de Statele Unite sa renunte la o serie intreaga de tehnologii si servicii, precum aplicatiile Google sau cipurile americane.
60% din vanzarile Huawei au avut loc in China, compensand problemele din Statele Unite. La nivel global, cresterea a fost de 17% fata de 2018.
Cu 298 de milioane de unitati vandute, Samsung a ramas liderul detasat al pietei. Locurile 4 si 5 sunt ocupate de alti doi producatori chinezi, Xiaomi si Oppo, care au vandut 125, respectiv 120 de milioane de unitati anul trecut.
2019 este primul an in care Huawei vinde mai multe smartphone-uri decat Apple. Compania chineza a mai depasit Apple, incepand cu 2017, insa doar la nivel de trimestru.
Rezultatele anului trecut sunt oarecum contradictorii cu cele din ultimul trimestru, care l-a avut ca principal performer pe Apple.... mai mult
Vineri, 31 Ianuarie 2020, ora 08:55