Mai tineti minte cum aratau birourile, acum 10-15 ani? Simple, anoste, total impersonale si cu mobilier simplist si invechit. Aproape orice cladire de birouri arata la fel. Din fericire, ultimii ani ne-au invatat ca este foarte important sa ne simtim la birou ca acasa, lucru care a determinat foarte multe companii sa investeasca in modificarea aspectului spatiului oferit propriilor angajati. Daca si tu vrei sa iti schimbi biroul si sa stimulezi, astfel, productivitatea companiei, iata cateva idei de modificare si imbunatatire.
Curata spatiul si zugraveste
Uneori, o curatenie buna poate schimba, total, felul in care arata un spatiu, fie el si de birouri. In mod inevitabil, in timpul utilizarii, orice spatiu incepe sa se deterioreze. Chiar daca nu vizibil, apar schimbari la nivelul structurii. Vopseaua de pe suprafete incepe sa se cojeasca, parchetul se zgarie, iar albul peretilor capata tente de galben-cenusiu. Daca aceste lucruri incep deja sa se vada, e timpul pentru o renovare. Inarmeaza-te cu scari schele de la Mathaus si porneste marea aventura a zugravitului si a amenajarii spatiului tau.
In mod ideal, culorile neutre sunt cea mai buna alegere pentru birouri. Totusi, daca iti place neconventionalul, sau daca vrei un birou cu un vibe cat mai bun, foloseste si stickere sau alte accesorii care sa dea o stare de buna dispozitie.
Mobileaza eficient
Una dintre caracteristicile birourilor vechi era dezordinea. Poate, in dezordinea de atunci, exista o ordine,... mai mult
Vineri, 18 Decembrie 2020, ora 14:16
La un moment dat in cariera, fiecare om de afaceri trebuie sa ia in calcul schimbarea sediului companiei.
Un nou spatiu de birouri face parte din ciclul de dezvoltare a unei afaceri si, cu toate ca gasirea unui nou sediu ar putea fi simplu de realizat, provocarea apare cand vine vorba de identificarea locului potrivit in care echipa sa poata lucra cu placere.
Sunt cateva lucruri importante la care orice om de afaceri ar trebui sa se gandeasca inainte sa aleaga un nou spatiu pentru businessul sau, iar nevoile angajatilor ar trebui sa ocupe primul loc pe lista criteriilor pe care sa le ia in considerare.
1. Localizarea
Criteriul de baza in alegere unui sediu nou este ca acesta sa fie convenabil pentru angajati si clienti si sa nu afecteze reputatia businessului. In acest context, traficul joaca un rol important.
O locatie in centrul orasului le-ar putea permite angajatilor sa ajunga mai usor la locul de munca. De asemenea, este important ca la noul sediu sa existe locuri de parcare, ce pot fi folosite de clienti.
Pentru o afacere mica, o cautare online dupa apartamente de vanzare in Bucuresti este una dintre cele mai la indemana optiuni pentru identificarea unui sediu pentru desfasurarea activitatii. De asemenea, o alta optiune ar fi inchirierea unui spatiu intr-o cladire de birouri.
Pentru impresionarea clientilor si pentru atragerea si pastrarea angajatilor, sediul companiei ar trebui sa se ridice la standarde moderne. Studiile recente au aratat ca... mai mult
Miercuri, 29 Iulie 2020, ora 17:27
Ai un apartament vechi pe care vrei sa il renovezi? Fie ca te muti in casa noua, sau ca esti la etapa amenajarilor de interior, acum este momentul sa iei deciziile potrivite.
Fiecare spatiu in care iti vei petrece timpul trebuie sa fie sigur si confortabil. Si, din acest punct de vedere, lucrarile de renovare si amenajare includ schimbarea instalatiei de curent.
De fapt, dupa asigurarea apei curente si a infrastructurii de canalizare, trasarea instalatiei de curent este urmatorul pas pe care il vei face. Doar ulterior iti recomand sa treci la amenajarea peretilor, podelelor sau a usilor.
De ce trebuie schimbata instalatia de curent?
In cazul locuintelor cu o vechime de peste 50 de ani, schimbarea instalatiei de curent nu este optionala. Traseele trebuie refacute si toate cablurile schimbate. Astfel, te asiguri ca toata locuinta este protejata de eventuale accidente nefericite.
Dupa cum vei vedea, cablurile vechi sunt, cel mai probabil, deteriorate. Invelisul protector care se folosea acum multi ani, cel din material impletit, nu reuseste sa asigure o buna izolare, ceea ce inseamna ca exista riscul unui scurtcircuit si, in cel mai rau caz posibil, a unui incendiu.
In plus, traseele vechi ale instalatiei de curent nu mai raspund cerintelor moderne. Astfel, vei observa cum, pentru a avea confortul dorit, esti nevoit sa iti umpli casa de stechere si prelungitoare.
Traseele instalatiei de curent - sfaturi utile
Pentru a avea un spatiu util in care te... mai mult
Luni, 29 Iunie 2020, ora 11:50
Premierul Viorica Dancila a organizat, saptamana aceasta, un pranz de lucru in Sala Tronului din Palatul Regal, loc in care a fost asezat, anul trecut, catafalcul regelui Mihai.
La eveniment au participat mai multi oficiali romani si europeni, printre care si presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani.
De altfel, pe site-ul Guvernului, figureaza in agenda publica a zilei de miercuri, 21 noiembrie, "pranz de lucru oferit de premierul Viorica Dancila in onoarea presedintelui Parlamentului European, Antonio Tajani", care a avut loc la 12:15.
Citeste si Oficialii europeni au explicat liderilor de la Bucuresti ce inseamna presedintia UE. Dancila a zis ca e un examen, Dragnea a cerut tratament egal
Decizia de a tine aici un "pranz de lucru" este cel putin bizara in contextul in care Palatul Regal are o sala special proiectata pentru astfel de evenimente, potrivit Digi24.
Aceasta este Sufrageria Regala, localizata sub Sala Tronului, aceasta din urma incapere a fost cea in care in 2017 zeci de mii de romani au adus un ultim omagiu regelui Mihai I.
Conform sursei citate, inchirierea Salii Tronului costa 45.000 de lei pe zi, insa Guvernul nu a achitat niciun leu pentru a desfasura aici dineul.
"Pretul asta a fost pus tocmai in ideea ca sa stabilim o oarecare restrictie in folosirea acestui spatiu. In cazul de ieri folosirea salii a fost facuta la solicitarea Secretariatului Guvernului, o cerere pe care fostul ministru al Culturii a aprobat-o pentru... mai mult
Vineri, 23 Noiembrie 2018, ora 09:53
Spatiile de birouri vor fi din ce in ce mai putin folosite in conditiile in care modalitatea de lucru se schimba sub influenta lumii virtuale, este concluzia unui sondaj la care au participat 600 de directori de companii din intreaga lume, citat de Mediafax."Aproape 60% din respondentii sondajului din organizatiile mari au preconizat o scadere a nevoii de spatii de birouri, ca rezultat al modalitatilor de lucru viitoare, si doar 7% au preconizat o crestere a nevoii de astfel de spatii.
Peste jumatate din respondenti (51%) au mentionat ca biroul va deveni un loc utilizat ocazional", se arata intr-un comunicat al companiilor care au efectuat sondajul, Regus, furnizor de spatii de lucru flexibile, si Unwired, specializata in viitorul domeniului ocupational.
Raportul, denumit "Masurarea beneficiilor agilitatii la locul de munca", vizeaza atat opinia actuala referitoare la domeniul ocupational cat si felul in care companiile raspund la modul de lucru agil.
"Pe masura ce lumea virtuala castiga teren, valorificarea agilitatii si crearea unui puternic argument comercial pentru schimbarea modului in care muncim vor deveni esentiale. (...)
Viitorul in domeniul ocupational va implica organizatii care se indreapta catre un model de lucru mai flexibil, in care angajatii vor avea posibilitatea de a-si alege felul cum este cheltuit bugetul pentru propriul spatiu de birou", a declarat intr-un comunicat Bob Gaudreau, vicepresedinte executiv al Regus.
Reprezentantii Unwired au declarat, de... mai mult
Duminica, 22 Mai 2011, ora 16:58